Verstand van zaken, eerder klaar dan belooft (dat is altijd fijn), Goed hersteld zonder kleur verschil

Heel goed contact. De medewerker is klantvriendelijk en behulpzaam.

Zeer deskundige, bekwame, meedenkende personeel

Goed en de medewerkers erg vriendelijk!

Contact met ASN Autoschade verliep goed en soepel. Zowel telefonisch, op de mail als in persoon.

Top service, snelle service, en beschikking over een leenauto, erg blij dat we de auto hier hebben laten herstellen

Reactie ASN Autoschade Pehlivan Deventer:

Bedankt voor het achterlaten van jouw ervaring.

Auto gebracht volgens afspraak,de voor + achter bumper had lakschade,is perfect met Spotrepair gerepareerd,was tevens de zelfde dag gereed, daarom kan ik dit bedrijf aanbevelen
Kortom prima...
Kortom prima service.

Snelle en goede afwikkeling.
Helaas was het “plaksel” van de reparatie niet goed van de auto verwijderd.
Gebeld en het werd meteen opgelost.

Ik ben zeer tevreden en dus een heel positieve ervaring met ASN Autoschade Schonewille Helmond.
Goede uitleg en komen de gemaakte afspraken na.

Uitstekend geholpen door ASN Burgum. Er word duidelijk gecommuniceerd over wat er gaat gebeuren en hoeveel tijd dit in beslag neemt. Het contact tussen mij en de medewerkers was uitermate... Uitstekend geholpen door ASN Burgum. Er word duidelijk gecommuniceerd over wat er gaat gebeuren en hoeveel tijd dit in beslag neemt. Het contact tussen mij en de medewerkers was uitermate klantvriendelijk. Erg netjes te woord gestaan elke keer als er telefonisch contact was geweest. Ga zo door!