Vriendelijke mevrouw aan de balie.Zij hield ons steeds op de hoogte van het herstel van onze auto.Monteurs waren ook klantvriendelijk en hebben hun werk uitstekend gedaan.
Prima afspraak gemaakt om auto te laten ophalen. Er zou worden gebeld over de tijd dat de chauffeur langs zou komen. Zelf gebeld omdat bedrijf geen contact opnam. Auto zou dezelfde dag weer...Prima afspraak gemaakt om auto te laten ophalen. Er zou worden gebeld over de tijd dat de chauffeur langs zou komen. Zelf gebeld omdat bedrijf geen contact opnam. Auto zou dezelfde dag weer teruggebracht worden. Is niet gebeurd en is ook niet over gecommuniceerd. Volgende dag weer zelf moeten bellen over ophaal tijd. Het gebrek aan communicatie heb ik als storend ervaren. Reparatie zelf is prima gedaan.
Het contact was zeer goed vriendelijk personeel en afspraken worden goed nagekomen.
Uitstekend werk verricht!
De eerste afspraak werd snel gemaakt en verliep prima. De wachttijd was wel lang vanwege drukte. Daarna verliep alles volgens afspraak en binnen de afgesproken tijd. Ik heb een keurig gerepareerde...De eerste afspraak werd snel gemaakt en verliep prima. De wachttijd was wel lang vanwege drukte. Daarna verliep alles volgens afspraak en binnen de afgesproken tijd. Ik heb een keurig gerepareerde auto opgehaald, die ook van binnen schoon gemaakt was
Ik ben heel erg tevreden! Afspraken worden nagekomen, mensen zijn vriendelijk. Heel fijn bedrijf!
Prima, auto wordt gehaald en teruggebracht. Bij het brengen was iemand zelfs eerder gekomen omdat hij wist dat ik naar mijn werk moest. Goed werk geleverd! En auto buitenkant schoon terug....Prima, auto wordt gehaald en teruggebracht. Bij het brengen was iemand zelfs eerder gekomen omdat hij wist dat ik naar mijn werk moest. Goed werk geleverd! En auto buitenkant schoon terug. Vriendelijke groet Geke
Vriendelijk personeel, proces van inleveren/leenauto/ophalen ook erg soepel. Schade lijkt redelijk goed gerepareerd (niet perfect, ik zie wel wat haarkrasjes)
Nadat mijn auto beschadigd was geraakt, heeft mijn Mazda dealer binnen een paar dagen een afspraak kunnen maken bij deze ASN vestiging. Daar werd ik zeer vriendelijk geholpen en de leenauto stond al...Nadat mijn auto beschadigd was geraakt, heeft mijn Mazda dealer binnen een paar dagen een afspraak kunnen maken bij deze ASN vestiging. Daar werd ik zeer vriendelijk geholpen en de leenauto stond al netjes klaar. Per mail werd ik netjes op de hoogte gehouden van de voorgang van de reparatie. Na een week was mijn auto weer vakkundig gemaakt en kon ik hem weer ophalen. Ook het omruilen ging netjes en vlot. Kortom: ik prijs ASN Autoschade De IJssel van harte aan!
Het contact was bijzonder vriendelijk en de afhandeling bijzonder snel en correct. Leenauto snel beschikbaar. Kortom grote klasse.