Onze ervaring met ASN Utrecht is zeer goed. Zij zijn altijd zeer bereid om mee te denken en kleine schades / zaken tussendoor op te pakken. Zeker voor ons als installatiebedrijf is dit een must. Onze ervaring met ASN Utrecht is zeer goed. Zij zijn altijd zeer bereid om mee te denken en kleine schades / zaken tussendoor op te pakken. Zeker voor ons als installatiebedrijf is dit een must.
Daarnaast is het contact via de mail ook goed en worden de reparaties naar volle tevredenheid uitgevoerd.

De snelheid en afhandeling m.b.t. de reparatie van mijn auto zijn uiterst professioneel afgehandeld en naar volle tevredenheid.

Ik ben erg tevreden over ASN Autoschade Centrum Rotterdam. Vooraf is duidelijk en helder besproken wat de mogelijkheden en mogelijke onmogelijkheden zouden kunnen zijn. Het resultaat is geweldig,... Ik ben erg tevreden over ASN Autoschade Centrum Rotterdam. Vooraf is duidelijk en helder besproken wat de mogelijkheden en mogelijke onmogelijkheden zouden kunnen zijn. Het resultaat is geweldig, helemaal tevreden.

Het contact met het bedrijf was zeer goed. Het personeel was goed en de informatie vooraf was duidelijk. De reparatie was goed uitgevoerd en de reparatie is op tijd uitgevoerd.

Prima service. goed geholpen met een mooi resultaat

Goede open communicatie. Duidelijke uitleg en afhandeling

Het is een fantastisch bedrijf met mensen die hun vak verstaan

Pouw heeft alleen een schaderapport gemaakt op mijn verzoek. We zijn zeer correct geholpen. Door een zeer sympathieke medewerker die over een gezonde dosis humor beschikt.