Respectvolle omgang met mij als klant. zorgvuldig in de uitleg over de werkwijzen. Serviceverlening was goed. Reparatie goed gedaan. Keurige aflevering.
Top geholpen. Schade was na een aantal uur alweer hersteld. Heel professioneel gedaan, leek alsof ik een nieuwe auto had.
Zeer goed kan altijd meteen terecht zeer profesioneel en ook voor kleine schades zoals een kras .
Prettig en vakkundig geholpen! Kwaliteit perfect ook van de begeleiding!
Oppervlakteschade aan de rechterachterzijde netjes hersteld. Ondanks kleine schade kosten aan de hoge kant. Helaas is n.a.v. Het herstel het interieur van de auto niet gereinigd.
LS,
Helaas kan ik u geen hogere beoordeling geven.
Helaas kan ik u geen hogere beoordeling geven.
Zonder dat ik mij bewust was van uw houding tov klanten in het algemeen, heeft U mij op voorhand behandeld als iemand die hoogstwaarschijnlijk niet aan zijn betalingsverplichtingen zou gaan voldoen. Uit de emailwisseling en gesprekken die ik met uw medewerkers heb gehad, doet U dat klaarblijkelijk met al uw klanten. Voor mijn eigen geval, maar zeekr ook in het algemeen neem ik u dat als serviceverlenend bedrijf (met een grote verzekeringsorganisatie op de achterhand) zeer kwalijk. Ik begrijp niet dat u op deze manier in de service verlening nog actief kan zijn.
Groet, Kees
Goed!! Ik werd voldoende geïnformeerd over de voortgang
Snelle en professionele afhandeling. Duidelijke communicatie. Goede kwaliteit van afwerking.
Snel en mooi gerepareerd
Hier kan je goede afspraken maken. Auto wordt zeer schoon geleverd Schade hersteld, auto als nieuw