Prima, Heel goed en nauwkeurig gewerkt. De auto is weer als nieuw. Ik dacht eerst dat het kentekenpasje kwijt was en had dat op een eerdere enquete aangegeven, maar mijn zoon had het in zijn zak en...Prima, Heel goed en nauwkeurig gewerkt. De auto is weer als nieuw. Ik dacht eerst dat het kentekenpasje kwijt was en had dat op een eerdere enquete aangegeven, maar mijn zoon had het in zijn zak en was dat vergeten te zeggen! Sorry voor het ongemak. U kunt die vorige evaluatie verwijderen.
Super service! Fijn personeel, die verstand van zaken hebben.
Het personeel is zeer vriendelijk en professioneel, m’n auto is buitengewoon goed hersteld en oogt weer als nieuw.
Schadeopname was prettig en tijd tussen op opname en reparatie circa 2,5 weken, voor mij zeer acceptabel. Personeel is bijzonder pragmatisch ingesteld en vriendelijk in contact. Fiets meenemen is...Schadeopname was prettig en tijd tussen op opname en reparatie circa 2,5 weken, voor mij zeer acceptabel. Personeel is bijzonder pragmatisch ingesteld en vriendelijk in contact. Fiets meenemen is geen probleem. Op uitdeuken en spuiten is niets aan te merken. Gewoon vakwerk. Auto is conform afspraak 2 dagen bij ASN geweest. Auto heel netjes en schoon opgeleverd. Liever geen schade, maar als dan toch zo is vertrouw ik de reparatie blind aan ASN toe!
Ik vind dat ik netjes geholpen ben en dat ze goed werk hebben geleverd
Goede kwaliteit, vriendelijk en behulpzaam personeel.
Het contact met de medewerkers is prettig, men is vriendelijk. Vorige keer (helaas was er een vorige keer) was de ruilauto wel van een erg veel minder kaliber dan nu. Ik kreeg een leuke Mini Cooper...Het contact met de medewerkers is prettig, men is vriendelijk. Vorige keer (helaas was er een vorige keer) was de ruilauto wel van een erg veel minder kaliber dan nu. Ik kreeg een leuke Mini Cooper mee die ik gebruikte tot mijn eigen auto gemaakt was. Dat het vakmensen zijn bij Pouw is duidelijk, mijn auto stond als nieuw weer op me te wachten. Alle afspraken werden nagekomen.
Helder contact, snel geregeld en mooi gemaakt. Kon ze ook op het laatste moment vragen voor iets extra's en waren flexibel. Mooi gewassen de auto!
Snel en klantvriendelijk klantcontact. De gemaakte afspraken worden meer dan nagekomen. Super service en een heel goede schadeafwikkeling!
Kan hier kort over zijn. Ben naar twee autoschadebedrijven geweest. Autoschadebedrijf Pehlivan was transparant naar mij toe t.o.v. de andere. Dat is wel wat je als klant verwacht,...Kan hier kort over zijn. Ben naar twee autoschadebedrijven geweest. Autoschadebedrijf Pehlivan was transparant naar mij toe t.o.v. de andere. Dat is wel wat je als klant verwacht, klantvriendelijkheid en transparantie. Dus heb ik voor Pehlivan gekozen om het te laten maken, omdat zij mij vertrouwd gevoel gaven en dat waardeer ik. Bedankt!