Aardige medewerkers, duidelijke afspraken, leenauto stond klaar, binnen een week klaar. En de auto stond er spik en span klaar om weer fijne kilometers te kunnen maken.

Schade MG:
Duidelijke communicatie/ instructies voorafgaand, afspraak soepel geregeld, net vervangend vervoer,
Reparatie schade? Welke? Niet meer visible zoals gewenst. Baliemedewerker...
Schade MG:
Reparatie schade? Welke? Niet meer visible zoals gewenst. Baliemedewerker concreet en open communicerend.. respect voor het uitdeuk en spuitwerk!
Een 9 omdat de 10 voor mij is.......

Goed contact telefonisch, duidelijk en correct.
Goede mail contact, afspraken en uiterst bekwaam en vriendelijk personeel. Werkzaamheden zeer goed uitgevoerd

Allereerst een prettig sfeer een zeer goed advies een vakbekwame beleefde baliemedewerker de koffie was lekker en de wachttijd was redelijk en het resultaat was verbluffend ik ben met een grote... Allereerst een prettig sfeer een zeer goed advies een vakbekwame beleefde baliemedewerker de koffie was lekker en de wachttijd was redelijk en het resultaat was verbluffend ik ben met een grote glimlach weggegaan

Er werd goed overlegd via mijn schoonzoon en mij. Ik kreeg mijn auto ook weer netjes thuisbezorgd. Positieve ervaring.

Na een aanrijding aan het einde van de middag was ASN Autoschade Zijdepark telefonisch goed bereikbaar, kon direct langskomen en de auto afleveren. Leenauto werd ter beschikking gesteld. Tijdens het... Na een aanrijding aan het einde van de middag was ASN Autoschade Zijdepark telefonisch goed bereikbaar, kon direct langskomen en de auto afleveren. Leenauto werd ter beschikking gesteld. Tijdens het reparatieproces werd ik prima geïnformeerd en de aflevering was geheel naar tevredenheid. ASN autoschade Zijdepark is een absolute aanrader na een onplezierige ervaring als een aanrijding.

Afspraak inplannen ging gemakkelijk. Mijn auto met schade is op de afgesproken dag opgehaald en een leenauto is ter beschikking gesteld , zodat er toch gebruik gemaakt kon worden van een auto... Afspraak inplannen ging gemakkelijk. Mijn auto met schade is op de afgesproken dag opgehaald en een leenauto is ter beschikking gesteld , zodat er toch gebruik gemaakt kon worden van een auto tijdens de reparatie. Een dag later al weer klaar en de auto’s zijn weer omgeruild. Perfecte service zo. Alles wordt geregeld.

Vriendelijk personeel, duidelijke afspraken en mijn auto is grotendeels echt erg netjes gemaakt. Vooral de koplamp is boven verwachting goed gedaan, als nieuw. De naat boven de voorband van de auto... Vriendelijk personeel, duidelijke afspraken en mijn auto is grotendeels echt erg netjes gemaakt. Vooral de koplamp is boven verwachting goed gedaan, als nieuw. De naat boven de voorband van de auto sluit niet mooi aan, die boog is ongelijk en staat ook iets naar buiten. Dit stoort mij en blijft mij storen. Ik weet niet in hoeverre dit netjes gemaakt zou kunnen worden want ik heb er als leek geen verstand van maar het is voor mij wel een punt van kritiek.

Fijne samenwerking..tijd voor de klant en vakwerk. Oprecht klantgericht...