Duidelijke afspraken die worden nagekomen.En een schone auto!

Sympathiek balie personeel. Jerry deed moeite een passende leenauto te vinden.

Snel geholpen bij Autoschade van der Linden. Binnen een paar dagen was mijn auto (na een ongeval) weer netjes gemaakt. Toen ik deze kwam halen hebben ze me met foto's door het herstelproces... Snel geholpen bij Autoschade van der Linden. Binnen een paar dagen was mijn auto (na een ongeval) weer netjes gemaakt. Toen ik deze kwam halen hebben ze me met foto's door het herstelproces genomen zodat ik kon zien wat er allemaal gedaan was. Dat was erg interessant en prettig om te weten. De financiele afhandeling hebben ze rechtstreeks met de verzekering gedaan, hier had ik geen omkijken naar.

Snelle en vriendelijke service, denken goed mee met de situatie!

Zeer goed geholpen!

Goede uitleg, perfecte reparatie en de auto ook nog eens gewassen afgeleverd!

Prettige behandeling, duidelijk en de afspraken worden keurig nageleefd. Prima!

Altijd duidelijk en snel en goed e behandeling

Je wordt vriendelijk ontvangen en te woord gestaan. Er wordt goed naar de schade gekeken mede door maken van foto's. Er wordt desgevraagd een calculatie gemaakt tussen zelf betalen en/of... Je wordt vriendelijk ontvangen en te woord gestaan. Er wordt goed naar de schade gekeken mede door maken van foto's. Er wordt desgevraagd een calculatie gemaakt tussen zelf betalen en/of claimen. Er wordt via mail goed gecommuniceerd. Bij aflevering auto na herstel schade wordt er met jou als klant naar de schade gekeken en gevraagd naar tevredenheid.
Enige puntje van kritiek. Op afgesproken afgifte datum voor herstel auto was er geen vervangend vervoer beschikbaar, terwijl hier wel recht op was. Dat was voor ons geen probleem wan t we hadden vakantie maar in een andere situatie had dat wel voor een probleem kunnen zorgen.

Op mijn 70ste voor het eerst bij een schadeherstelbedrijf. Werd buitengewoon vriendelijk ontvangen, professionele lui werken daar. Auto was prima hersteld, ja zelfs gewassen toen ik hem ophaalde.... Op mijn 70ste voor het eerst bij een schadeherstelbedrijf. Werd buitengewoon vriendelijk ontvangen, professionele lui werken daar. Auto was prima hersteld, ja zelfs gewassen toen ik hem ophaalde. Buitengewoon tevreden dus.
Prima!!