Ze hebben mij snel, professioneel en vriendelijk kunnen helpen. Helemaal top dus.

Snel een offerte voor verzekering gekregen Duidelijk uitleg wat er gaat gebeuren,snelle afspraak en afhandeling. Ook iets extra gedaan ivm vocht. Prima

Goed bedrijf, vriendelijk geholpen. Reparatie vakkundig.

Het contact verloopt altijd netjes, medewerkers zijn vriendelijk. Reparatie vakkundig en goed.

Reageert snel en wordt goed afgehandeld

Goed. De medewerkers zijn vriendelijk en to the point. En bellen als iets niet zo loopt als eerder is aangegeven. Ik ben tevreden.

Ik ben meer dan tevreden over het herstel en de vriendelijkheid van het personeel.
Alles is correct verlopen ook de info.

We zijn keurig ontvangen en er is duidelijk uitgelegd hoe het verdere verloop gaat. Tijdelijke auto stond klaar zoals afgesproken.

Het bedrijf heeft de herstelwerkzaamheden goed uitgevoerd. De afspraken zijn goed nagekomen. Het contact verliep voornamelijk via een ander bedrijf.

De communicatie met ASN verliep erg prettig.
De communicatie met ASN verliep erg prettig.
Heel fijn dat mijn auto werd opgehaald, dat er een vervangende auto beschikbaar was en dat mijn keurig herstelde auto ook weer teruggebracht werd.
En als extraatje ook nog een schone auto, zowel van binnen als van buiten.
Ik ben erg tevreden.