Prima bedrijf, waarin goed gecommuniceerd wordt en er wordt meegedacht.

Er was sprake van tegenslag voor beide partijen, doordat onvoorzien een extra onderdeel moest worden gebruikt. Dit onderdeel had een lange levertijd (bijna 3 maanden).
ASN behandelde mij in...
ASN behandelde mij in deze gehele periode goed en net aandacht. De vervangende auto mocht ik blijven gebruiken.

Zeer goede service

Prima. Vriendelijk en kundig personeel

Gewoon goede en nette service

Prima geholpen vanaf het moment dat ik de vestiging in Naarden binnenstapte met het verzoek om de schade aan mijn auto te gaan herstellen. Meteen werd er datum geprikt en
afgesproken dat ik...
afgesproken dat ik graag een leenauto ter beschikking kreeg. Op de afgesproken dag kreeg ik een keurige leenauto mee. De reparatie duurde iets langer dan verwacht en daarover werd ik netjes gebeld. De schade is keurig hersteld en mocht het onverhoopt weer nodig zijn dan ga ik zeker terug naar deze vestiging.

Zeer mooi bedrijf met vakbekwame mensen en perfecte service. De auto is fantastisch hersteld en super schoon gemaakt.

Vriendelijke naar de klant. Nemen ook de tijd voor je.

Het persoonlijk contact verliep goed. Echter, ik kreeg steeds standaard mails die niet op mijn situatie van toepassing waren. Zoals: wij verwachten u morgen om 08.00 uur'. Dit terwijl de auto... Het persoonlijk contact verliep goed. Echter, ik kreeg steeds standaard mails die niet op mijn situatie van toepassing waren. Zoals: wij verwachten u morgen om 08.00 uur'. Dit terwijl de auto opgehaald zou worden Ditzelfde gold voor het bericht dat ik mijn auto kon ophalen terwijl-ie thuisgebracht zou worden. Dit werkt verwarrend.
Ik heb een elektrische auto en op mijn vraag of hij ook opgeladen kan worden was het antwoord negatief. Dit terwijl ik een kabel en een laadpas in de auto had liggen. En een stopcontact hebben ze toch wel bij ASN? Nu kon ik de auto na het terugbrengen niet gebruiken.