De ontvangst was prima, allervriendelijkst. Een afspraak was zo gepland, de administratieve afhandeling (verzekering) werd vlotjes uit handen genomen. Er stond op de dag van de afspraak een auto... De ontvangst was prima, allervriendelijkst. Een afspraak was zo gepland, de administratieve afhandeling (verzekering) werd vlotjes uit handen genomen. Er stond op de dag van de afspraak een auto klaar, alles verliep soepel. De auto was snel gerepareerd, het resultaat verbluffend: als nieuw. En de bonus: van binnen en buiten helemaal gepoetst, alsof hij zo uit de showroom kwam. Je zou bijna opzettelijk schade gaan rijden ;)

Vriendelijk klantencontact, verstand van zaken en direct handelen. Een betrouwbare autogarage vinden is altijd moeilijk, maar hier weet je dat je in goed handen bent!

Ik kon snel terecht voor de schade aan mijn auto. Werd professioneel geholpen goed enthousiast personeel achter de balie. Er werd vervangend vervoer geregeld hierdoor kon ik gewoon naar mijn werk.... Ik kon snel terecht voor de schade aan mijn auto. Werd professioneel geholpen goed enthousiast personeel achter de balie. Er werd vervangend vervoer geregeld hierdoor kon ik gewoon naar mijn werk. Bij oplevering was mijn auto helemaal schoon gemaakt top!

Super snelle en correct.
denkt mee met de klant, niet meteen alles nieuw, maar ook zoeken naar gebruikt.

Toch hoop ik er niet vaak terug te komen :)

De telefonische en directe contacten verliepen soepel en duidelijk.
Vervangend vervoer was goed geregeld en de schade werd perfect hersteld.

Prima service en keurige vervangende auto mee. De auto weer als nieuw teruggekregen van binnen en buiten.

Goede service. Deuren netjes gespoten.
Zeer tevreden!

Snel contact, snel geholpen maar gelukkig ook een lekkere bak koffie mogen genieten bij maken afspraak. Ze zijn wel druk dus kleinere schadegevallen kunnen een paar weken duren.

De ontvangst is altijd snel, direct en vriendelijk.
De ontvangst is altijd snel, direct en vriendelijk.
Snel wordt duidelijk gemaakt wat de vraag / het probleem is, en er wordt vervolgens heel praktisch naar de oplossing toegewerkt, waarbij ASN het voor de klant zo makkelijk mogelijk maakt. Afspraken worden nagekomen en de klant wordt continu en goed geinformeerd over de voortgang van het herstel...