Goed geholpen met mijn schade! Netjes en vakkundig alles weer gerepareerd.
Leuk normaal bedrijf en zeer gastvrij. Ik ben er al jaren klant helaas. Hahahaha
Goede prijs/kwaliteit verhouding, snelle en zeer goede service (auto gehaald & gebracht)! Ook het spuiten van het s van het autodeel was netjes uitgevoerd
Contact (klant)vriendelijk. Afspraak werd al gemaakt voor ik zelf kon bellen. Medewerkers zijn klantvriendelijk maar wel druk met eigen werk. Er zit niet altijd iemand bij de balie. Auto was netjes...Contact (klant)vriendelijk. Afspraak werd al gemaakt voor ik zelf kon bellen. Medewerkers zijn klantvriendelijk maar wel druk met eigen werk. Er zit niet altijd iemand bij de balie. Auto was netjes hersteld en op tijd klaar. Nette leenauto meegekregen.
Ik werd erg vriendelijk en snel geholpen. Mijn auto is weer helemaal netjes nadat ik een grote vogel had aangereden en hij heel erg was beschadigd. Er moesten veel onderdelen besteld...Ik werd erg vriendelijk en snel geholpen. Mijn auto is weer helemaal netjes nadat ik een grote vogel had aangereden en hij heel erg was beschadigd. Er moesten veel onderdelen besteld worden en de auto moest ook gespoten worden,maar desondanks was hij in 3 dagen klaar. Maandagochtend had ik hem gebracht en woensdagmiddag stond hij picobello klaar. Aardige medewerkers.
Snelle afhandeling, goede service en keurig hersteld
Zeer goed
Duidelijk, netjes en conform de afspraken.
We zijn op een correcte en klantvriendelijke manier geholpen. De schade is vlekkeloos verholpen en de auto is netjes en schoon aan ons afgeleverd.
Vriendelijk personeel. Goede communicatie en vakkundig werk.