Mijn algemene ervaring is positief

Het contact met het bedrijf was telefonisch en fysiek erg vriendelijk.
Ook was de leenauto goed geregeld. Gelukkig ook een automaat!
De benadering en afhandeling van de...
Het contact met het bedrijf was telefonisch en fysiek erg vriendelijk.
Ook was de leenauto goed geregeld. Gelukkig ook een automaat!
De benadering en afhandeling van de receptiemedewerker is,was, uiterst correct!
Jammer dat mijn schade, ontstaan in augustus jl pas half oktober kon worden gerepareerd. Uiteindelijk een keurige auto terug ontvangen.

Bij Autoschade Bleeker ben ik goed behandeld door het personeel en service was in principe prima. Wel enkele minpuntjes.. Ik leverde een Audi in, en kreeg een Peugeot 108 er voor terug. Ik heb mijn... Bij Autoschade Bleeker ben ik goed behandeld door het personeel en service was in principe prima. Wel enkele minpuntjes.. Ik leverde een Audi in, en kreeg een Peugeot 108 er voor terug. Ik heb mijn auto nodig voor werk en zat geen Navigatie etc. in. Gevraagd om een auto met automaat, omdat ik mijn voet gebroken had en moeite had met schakelen, helaas konden ze dit niet voor mij regelen. Daarnaast gaven ze aan dat ik mijn auto 2 dagen kwijt zal zijn, maar bleek uiteindelijk 4 dagen te zijn.

Prima werk geleverd, en niet voor het eerst. Goede prijs ( met opgave vooraf). Afspraak goed nagekomen ( wat belangrijk is voor het een bedrijfswagen).

Zeer goede service, duidelijke afspraken, alles is zoals vooraf opgegeven en besproken na gekomen.
Ik ben zeer onder de indruk van de geleverde kwaliteit en het resultaat.

Prima snel geholpen
duidelijke afspraak
keurig conform afspraak, afspraken nagekomen

Wordt netjes geholpen en denken met de klant mee. Schade wordt netjes herstelt.

Prima ervaring, snel en vakkundig.

Vriendelijk en te woord gestaan !
Zeer prettig geholpen!
Hele goede service!
Ik ben erg tevreden!

Bij binnenkomst vallen al 2 dingen op. Hoe netjes en verzorgd de werkplaats eruit ziet en hoe vriendelijke de dame ons begroette. Daarna werd op een fijne en constructieve wijze de schade bekeken.... Bij binnenkomst vallen al 2 dingen op. Hoe netjes en verzorgd de werkplaats eruit ziet en hoe vriendelijke de dame ons begroette. Daarna werd op een fijne en constructieve wijze de schade bekeken. Niet om er zoveel mogelijk uit te slepen maar realistisch en duidelijk wat wel en niet hoefde te gebeuren. (wij konden de schade niet verhalen). De prijsopgave was duidelijk en zonder verborgen aspecten. De afspraak kon opa korte termijn worden gemaakt en alles werd duidelijk uitgelegd. De schade is keurig netjes en snel hersteld. De kosten waren exact zoals afgesproken. Niets dan lof over deze service!