Prima service, goed geholpen. Resultaat is prachtig.

Wij hebben een positieve ervaring met ASN Auotoschade Zijdepark Bergambacht.
Wij hebben een positieve ervaring met ASN Auotoschade Zijdepark Bergambacht.
De klant vriendelijkheid en service is correct verlopen bij de herstelwerkzaamheden aan onze auto. Daarnaast zijn wij ook tevreden hoe netjes we onze auto terug kregen. De administratie/rekening is duidelijk en overzichtelijk. Het bedrijf komt goed de afspraken na.

Na een vriendelijk ontvangst is er een schade rapport opgemaakt en ook meteen een afspraak om de schade te repareren. Ik kwam de auto ophalen en ben verheugd hoe ik de auto terug zag. Vakwerk... Na een vriendelijk ontvangst is er een schade rapport opgemaakt en ook meteen een afspraak om de schade te repareren. Ik kwam de auto ophalen en ben verheugd hoe ik de auto terug zag. Vakwerk afgeleverd. Nog even administratieve en financiële handelingen afgerond . Zeer vriendelijk geholpen! Zelfs mijn autoblad gewassen en binnenkant geheel schoongemaakt. Een aanrader als u auto schade heeft. MA Silleman Ballema

Heel goed bedrijf . erg vriendelijke medewerkers.
eigenaar is klantgericht en komt de afspraken na.
dik tevreden over het eind resultaat.

Perfect hersteld komt afspaken goed na vorderingen van de schade worden goed gecommuniceerd

Goede service, goede communicatie en auto is weer helemaal mooi

Vriendelijk contact en uitstekende service.

Gewoon tevreden, geen tips

Goed, kan er niets negatiefs over zeggen.

Snelle, deskundige analyse van de schade. Een adequate actie om te zorgen dat ik weer veilig aan het verkeer kon deelnemen (koplamp vervangen). Het uitdeuken is zo mooi gedaan dat het nieuw lijkt.... Snelle, deskundige analyse van de schade. Een adequate actie om te zorgen dat ik weer veilig aan het verkeer kon deelnemen (koplamp vervangen). Het uitdeuken is zo mooi gedaan dat het nieuw lijkt. Kortom, Toppers!!