De schade is prima hersteld. Vriendelijke receptioniste , alleen jammer dat ik er onderweg achter kwam dat de richtingaanwijzer naar rechts heel snel klikte, maar als je op de A4 rijdt kan je niet... De schade is prima hersteld. Vriendelijke receptioniste , alleen jammer dat ik er onderweg achter kwam dat de richtingaanwijzer naar rechts heel snel klikte, maar als je op de A4 rijdt kan je niet stoppen … en dat de buitenspiegel links helemaal naar buiten gericht stond! Het betekende dat ik vanuit Poortvliet weer terug kon naar de garage in Steenbergen. Daar bleek dat er vergeten was een stekkertje van het lampje vergeten was aan te sluiten.

Al het personeel is heel vriendelijk en zeer klant gericht.
de service en de kwaliteit is prima

Vrij goed, vriendelijk geholpen en goede uitleg en reparatie (opnieuw plaatsen audio/navigatiesysteem) in mijn beleving vrij snel uitgevoerd.

Zeer goede communicatie heel duidelijk en service gericht. Eindresultaat ook zeer goed.

Auto keurig hersteld (nieuw portier). Alleen jammer dat het erg lang duurde: Portier eerst in back order, vervolgens personeelstekort. Maar beiden zijn een kwestie van overmacht en valt ASN niet te... Auto keurig hersteld (nieuw portier). Alleen jammer dat het erg lang duurde: Portier eerst in back order, vervolgens personeelstekort. Maar beiden zijn een kwestie van overmacht en valt ASN niet te verwijten. Vriendelijke ontvangst en prima bedrijf, dat ik zeker kan aanbevelen!

Ben voor de 2x goed geholpen vriendelijke
Mensen nemen de tijd ,en de reparatie is vakwerk. Ben erg te vrede met alles wat zij doen .

Zeer positief. Ik ben snel en eerlijk geholpen! Kom hier zeker terug in de toekomst, althans liever niet, maar als ik schade heb wel.

Bij ASN ben ik priema geholpen, vriendelijke mensen deze weten waar ze over praten.
Duidelijke afspraak gemaakt , auto gebracht ,leenauto gekregen en na de afgesproken tijd mijn auto (als nieuw)weer opgehaald.

Professioneel bedrijf met helder contact en gemaakte afspraken worden nagekomen.
Vanwege vakantie en drukte kon men auto niet thuis ophalen en terugbrengen.
De reparatie waar het om ging...
Vanwege vakantie en drukte kon men auto niet thuis ophalen en terugbrengen.
De reparatie waar het om ging is zeer vakkundig gerepareerd en voor de leek zeker onzichtbaar.

Goede service en netjes geholpen zowel de eerste keer als de laatste keer al werd de auto niet meer te repareren en goede afwikkeling. Top bedrijf als alle bedrijven zo zijn als ASN dan werd de... Goede service en netjes geholpen zowel de eerste keer als de laatste keer al werd de auto niet meer te repareren en goede afwikkeling. Top bedrijf als alle bedrijven zo zijn als ASN dan werd de wereld een stuk beter