De service was goed en vriendelijk. De reparatie is snel en adekwaat verlopen. Prima leenauto, gebracht en gehaald.
Vriendelijk en deskundig personeel. Auto werd zeer goed gerepareerd en thuis afgeleverd.
Schade keurig hersteld, vriendelijk personeel.
Uitstekend
Schade goed opgelost. Tevreden over het resultaat.
Qua schadeherstel een dikke 10! Helaas waren er zieken waardoor ik wat langer moest wachten op mijn auto. Gelukkig kreeg ik een nette en prettige leenauto mee voor de periode waarin mijn eigen auto...Qua schadeherstel een dikke 10! Helaas waren er zieken waardoor ik wat langer moest wachten op mijn auto. Gelukkig kreeg ik een nette en prettige leenauto mee voor de periode waarin mijn eigen auto bij Blewanus stond.
Contact verliep prima, via mails en telefoon. Personeel is vriendelijk en behulpzaam. De schade zelf is uiterst correct gerepareerd. Kortom uitermate tevreden met dit bedrijf.
Vriendelijke en behulpzame intake. Goede adviezen over de afwikkeling van de schade. Prima afleverservice inclusief gedegen wasbeurt.
Perfeckt afhandeling
Klantvriendelijk, duidelijkheid en professioneel. ASN autoschade Boll denkt met je mee!