Ik ben zeer goed geholpen! Ik kreeg direct een opgave van de kosten voor het schade herstel, de auto stond op tijd klaar en hij was ook nog helemaal schoon gemaakt :) De medewerkers zijn allemaal...Ik ben zeer goed geholpen! Ik kreeg direct een opgave van de kosten voor het schade herstel, de auto stond op tijd klaar en hij was ook nog helemaal schoon gemaakt :) De medewerkers zijn allemaal zeer vriendelijk en hulpvaardig.
Meer dan perfecte service en altijd goed geholpen. Auto weer in zeer nette staat gebracht. Bij ophalen van auto is deze zelfs gewassen en van binnen uitgezogen.
Met ASN Autoschade kregen we snel en vakkundig uitsluitsel over de herstelbaarheid van de schade aan onze auto en de kosten ervan. Afspraak maken ging ook makkelijk en het werk is mooi uitgevoerd....Met ASN Autoschade kregen we snel en vakkundig uitsluitsel over de herstelbaarheid van de schade aan onze auto en de kosten ervan. Afspraak maken ging ook makkelijk en het werk is mooi uitgevoerd. Bij het afrekenen ontdekte ik wel dat de genoemde prijs exclusief btw was. Dat zijn ze gewend zo te doen kreeg ik als uitleg, dus wel rekening houden met een 21% hoger bedrag.
Een goede ervaring op één ding na: als ik binnenkom (2x gebeurd) komt er niet iemand naar de balie waar ik sta, maar wordt er vanaf een bureau in dezelfde ruimte zonder op of om te...Een goede ervaring op één ding na: als ik binnenkom (2x gebeurd) komt er niet iemand naar de balie waar ik sta, maar wordt er vanaf een bureau in dezelfde ruimte zonder op of om te kijken gevraagd of men mij kan helpen. Ik vind dat dat persoonlijker kan (en ook zou moeten) en wel door hiervoor het werk even neer te leggen waarmee men bezig is, op te staan en naar de klant teo te lopen. Verder wel een prima haal- en breng-service.
Netjes geholpen !! Goeie communicatie !!
Voor mij voor t eerst in 24 jaar, schade gereden, maar perfect uitgevoerd,daarom wil ik iedereen bedanken voor de snelle en zeer professionele uitvoering ervan,bedankt allemaal!
Zeer vriendelijke en competente medewerkers. uitstekend werk geleverd
Autoschade van Peer heeft alles wat in mijn ogen een schadeherstelbedrijf moet hebben. Kennis van zaken, gastvrij en het nakomen van afspraken. De entourage is weliswaar gedateerd maar doet absoluut...Autoschade van Peer heeft alles wat in mijn ogen een schadeherstelbedrijf moet hebben. Kennis van zaken, gastvrij en het nakomen van afspraken. De entourage is weliswaar gedateerd maar doet absoluut geen afbreuk aan de hoge kwaliteit van het werk dat wordt geleverd. Top van Peer!
Snelle service, afspraken worden nagekomen en er wordt ingespeeld op wensen van de klant waar dat kan.
Vakkundig personeel. Vriendelijk, je voelt je welkom. Wordt netjes te woord gestaan. Goed geholpen.