Snel behulpzaam.vriendelijk en zeer vakbekwaam.

Heel goede ervaring!!

Ze hebben de reparatie prima uitgevoerd, maar de communicatie over de reparatie was er niet of nauwelijks. Ik heb er zelf achteraan moeten bellen, ze hadden geen tijd i.v.m. personele problemen om... Ze hebben de reparatie prima uitgevoerd, maar de communicatie over de reparatie was er niet of nauwelijks. Ik heb er zelf achteraan moeten bellen, ze hadden geen tijd i.v.m. personele problemen om de auto terug te brengen. De reparatie was niet groot, maar duurde wel 1,5 weken.

Alles is goed verlopen. Het maken van een afspraak, de leen auto en het herstel .
Ik had schade aan de linkerzijde van de bumper. Bij een soortgelijke schade had een ander schadeherstelbedtijf maar een een gedeelte gespoten. Nu is de gehele bumper opnieuw gespoten.

Heel goed, buitengewoon vriendelijke jonge dame

Komen de auto netjes thuis ophalen en na herstellen van de schade kregen we de auto ook nog gepoetst terug.
Top service.

Goed, doen hun best.

Ik ben heel klantvriendelijk en deskundig geholpen. Ik ben netjes te woord gestaan, het gehele proces verliep op rolletjes en er is duidelijk met mij gecommuniceerd wanneer ik naar verwachting mijn... Ik ben heel klantvriendelijk en deskundig geholpen. Ik ben netjes te woord gestaan, het gehele proces verliep op rolletjes en er is duidelijk met mij gecommuniceerd wanneer ik naar verwachting mijn auto weer kon ophalen. Het resultaat van de reparatie is ook perfect. Super tevreden!

Kon er snel terecht. Vriendwlijk en duidelijk geholpen aan de balie. Met de reparatie de verwachtingen overtroffen.

Van het begin tot de eindafhandeling alles perfect geregeld. Auto ziet er weer als nieuw uit