Heel erg tevreden over de dienstverlening en ontzettend hartelijk contact! Raam is weer keurig in beweging!

Zeker klantvriendelijk en aardig ontvangst ben er erg tevreden over.

Zeer klantvriendelijk, transparant over de kosten en er wordt vakwerk geleverd. Al jarenlang klant bij ASN en nog nooit voor onaangename verrassingen komen te staan.

Een bedrijf met gemotiveerde ondernemers en een creatieve manier van werken en meedenken met de klant.

Een fijn bedrijf waar je goede afspraken mee kan maken en zijn goed klant gericht en luisteren ook naar je vragen en zorgen voor een goede afhandeling van de schade.

Vriendelijke, professionele ontvangst, goed schade advies. Advies ter zake kundig.
In de 2x dat ik ASN van Vreeden nodig had ben ik uiterst professioneel geholpen. Medewerker heeft op uitstekende wijze meegedacht en goede oplossing gevonden.

Snelle afhandeling, vlug geholpen, vriendelijk personeel. Auto netjes hersteld en schoon afgeleverd.

Het personeel is vriendelijke en prettige in omgang. Erg professioneel geholpen en afspraak is afspraak.

Prima bedrijf. Heldere afspraken over herstel, tijdsduur en kosten. Prettig te woord gestaan. Schade heel mooi hersteld.

Vriendelijk personeel en snelle afhandeling.