Goed, netjes en beleefd in omgang.

Zeer correcte, vriendelijke, vlotte en vakkundige ontvangst en kwaliteit van afwerking

Plezierige en vakkundige begeleiding en uitvoering van de schade aan onze auto. Komen afspraken na en zijn flexibel. Bij een volgende schade zouden wij zeker weer voor ASN Pehlivan kiezen.

De afspraak voor de reparatie was snel gemaakt, ik hoefde niet lang te wachten. Ontvangst was zeer vriendelijk. Ik kreeg voor 3 dagen een leenauto, en werd binnen die 3 dagen al gebeld dat de auto... De afspraak voor de reparatie was snel gemaakt, ik hoefde niet lang te wachten. Ontvangst was zeer vriendelijk. Ik kreeg voor 3 dagen een leenauto, en werd binnen die 3 dagen al gebeld dat de auto klaar was. Helemaal in orde!

Marco

Mijn ‘klassieke’ Audi TT werd van achteren aangereden. Na er eerst behoorlijk doodziek van te zijn geweest kwam ik bij de mannen van Van den Heuvel terecht. Ze hebben mijn ‘kindje’ weer super strak... Mijn ‘klassieke’ Audi TT werd van achteren aangereden. Na er eerst behoorlijk doodziek van te zijn geweest kwam ik bij de mannen van Van den Heuvel terecht. Ze hebben mijn ‘kindje’ weer super strak gemaakt. Een zelf op de kop getikte gebruikte grijze achterbumper is weer hoogglanzend zwart gespoten. Een gebruikt achterlicht werd opnieuw gepolijst en voorzien van een laag blanke lak. Mijn auto is weer mijn auto dank zij de inspanningen van deze echte vakmensen. Ik hoop ze nooit meer nodig te hebben, maar mocht dat het geval zijn, zal ik er geen moment over twijfelen. Thnx!

Positieve ervaring: Goed contact en overleg; schade is uitstekend hersteld; goede haal- en brengservice met leenauto.

Vriendelijke personeelsleden. Goede afwerking

Prima service en prima afwikkeling. Auto is zelfs bij huisadres geleverd. Schade aan auto is professioneel gerepareerd

Klantvriendelijkheid is een 10! En ook een erg lieve mooie hond die een 10+ krijgt! Ik heb helaas een kleinere auto gekregen, dan dat ik normaal rijd. Ik vind dat hier wel rekening mee gehouden mag... Klantvriendelijkheid is een 10! En ook een erg lieve mooie hond die een 10+ krijgt! Ik heb helaas een kleinere auto gekregen, dan dat ik normaal rijd. Ik vind dat hier wel rekening mee gehouden mag worden. De service omtrent mijn eigen auto was top! Ik kreeg mijn auto spik en span terug en de schade die is erg mooi hersteld. bedankt! Ook vond ik het leuk dat je een leuke sleutelhanger en ijskrabber mee krijgt achteraf.

Een prima algemene ervaring. Prettige communicatie. Foto’ s herstelproces kunnen bekijken en een korte rondleiding in het bedrijf gekregen. Eindresultaat schadeherstel: boven verwachting.