Bij Bons is de ontvangst prettig zakelijk er worden duidelijke afspraken gemaakt. Het door hun geleverde werk is prima ik ben erg tevreden over.
Prima, werk is volgens afspraak geleverd, ruilauto tijdens herstel
Goede ontvangst, duidelijke uitleg over het hrrstel proces, keurig herstelt en ook nog schoon van binnen en buiten! Top!
Vlotte communicatie, meedenken in oplossingen, flexibel in vervangend vervoer, Helder en duidelijk!
Heel persoonlijk en vriendelijke klant 'behandeling'. De schade is heel goed verholpen en de auto is heel schoon en netjes opgeleverd!
Je wordt accuraat te woord gestaan door een behulpzame dame die duidelijke afspraken maakt in overleg. De inspectie was grondig en doelgericht. Herstel van de schade was fenomenaal!
Goeie communicatie en service
De firma Tindemans Weert heeft ons zeer klantvriendelijk en wellevend ontvangen en onze schade snel gerepareerd. Ook kregen we een uitstekend leenauto.
Zeer goed, wordt altijd netjes geholpen
Nu voor de 2e keer tevreden over het herstel van mijn auto. Perfect gerepareerd, zelfs met een nieuwe deur erin.