De schade is perfect gerepareerd. Mijn auto is opgeleverd als nieuw, van binnen en van buiten (pleister op de wonde na zo’n vervelende schade). De benadering van de klant is voorbeeldig. Bij...De schade is perfect gerepareerd. Mijn auto is opgeleverd als nieuw, van binnen en van buiten (pleister op de wonde na zo’n vervelende schade). De benadering van de klant is voorbeeldig. Bij onverhoopte schade is dit bedrijf een aanrader. Quin
Ik kom helemaal niet graag bij een schadebedrijf, gelukkig staat m'n auto er weer strak bij. Prima ontvangst en afspraken.
Naar tevredenheid
Vriendelijk, snel en redelijk geprijsd
Prima ervaring, alleen had ik in de leenauto geen parkeerkaart, wat bijna tot problemen leidde, maar verder niets dan goeds.
Vriendelijke ontvangst, een snelle en accurate taxatie, en een onzichtbare reparatie.
Ik had een afspraak gemaakt voor het herstellen van schade aan mijn auto ik ben uiterst content,. zij staan open voor oplossingen, denken met je mee, zijn eerlijk en repareren de auto...Ik had een afspraak gemaakt voor het herstellen van schade aan mijn auto ik ben uiterst content,. zij staan open voor oplossingen, denken met je mee, zijn eerlijk en repareren de auto fantaschtisch
Mijn auto zag er weer uit als nieuw, er werd mij een leen auto aangeboden, tevens was er het aanbod om mijn auto thuis neer te zetten wanneer deze klaar was. Super service gericht !
Wederom de schade weer perfect gemaakt en afgeleverd
Vanhaf het begin van mijn autoschade voortreffelijk geholpen en het voordeel van de client gezocht.