Na melding waren ze binnen half uur ter plekke. Voor de leenauto moesten we extra bellen maar werd toen geregeld. Schade was met 1,5wkn klaar.

De service en hulp is goed
Mijn vragen en verzoeken werden top uitgevoerd en beantwoord

Schade is prima afgehandeld en hersteld. Maar ik had het prettiger gevonden als ik bij ophalen van de auto samen met de medewerker naar de auto had gekeken en uitgelegd was wat en hoe er precies... Schade is prima afgehandeld en hersteld. Maar ik had het prettiger gevonden als ik bij ophalen van de auto samen met de medewerker naar de auto had gekeken en uitgelegd was wat en hoe er precies hersteld is. Nu moest ik zelf kijken of alles netjes was hersteld.

ASN autoschade Nootdorp heeft een goede service.
Ze behandelen je netjes en als je een aanmerking hebt dan draaien ze hun hand daar niet voor om, om het te veranderen.
Je wordt prettig...
ASN autoschade Nootdorp heeft een goede service.
Je wordt prettig en netjes geholpen en denken mee aan een oplossing.
Ik zou hier als het nodig is terug komen.

Kwaliteit van de reparaties is (nagenoeg) perfect. Service met leenauto is goed geregeld. Ook wanneer de reparatie langer gaat duren wordt je op tijd op de hoogte gehouden.Vriendelijke mensen.

Het team heeft de schade naar behoren hersteld; er was wel meer tijd voor nodig dan aanvankelijk gepland.

Niks op aan te merken de afhandeling is flexibel verlopen

Simpel genoeg, van het eerste bezoek tot aflevering van mijn auto alles prima geregeld. Goede communicatie is voor me erg belangrijk, en daar zijn ze top in.
Eenmaal mijn auto ontvangen, ziet...
Eenmaal mijn auto ontvangen, ziet het er weer nieuw uit. Ook nog netjes gewassen!!

Goede service wat betreft leenauto en ophalen auto met schade.

Prima aan de afspraak gehouden.