Snel tot afspraak kunnen komen, leenauto naar waarde ontvangen en goede afhandeling.

Ontzettend goed geholpen. ‘S ochtends mijn auto met schade gebracht. Ik kreeg een keurige schone leenauto mee. Einde van de dag kon ik mijn auto weer ophalen. Schade perfect verholpen en ik... Ontzettend goed geholpen. ‘S ochtends mijn auto met schade gebracht. Ik kreeg een keurige schone leenauto mee. Einde van de dag kon ik mijn auto weer ophalen. Schade perfect verholpen en ik kreeg mijn auto zelfs gepoetst en van binnen schoongemaakt terug. Top service!

Netjes geholpen en sneller klaar dan verwacht .

Goede snelle service, geheel volgens afspraken.

Wij zijn superrrr tevreden hoe onze auto door autoschade Bons weer mooi is gemaakt.
Regelmatig kregen we een update over de gang van zaken. Zeer prettig hoe alles is gedaan,

Gewoon goed en simpel.
Geen flauwekul

Ik kon op korte termijn een afspraak maken. Communicatie was duidelijk en volledig. Schadeherstel is prima uitgevoerd. Vriendelijke mensen.

Super tevreden over dit bedrijf. Klantvriendelijk en meedenkend. De auto is gerepareerd met een 2de hands deur, daar zie je niks van en scheelde voor mij een hoop in de kosten.
Bedankt...
Bedankt hiervoor

Goede communicatie en afhandeling.

Prima ervaring. Duidelijke uitleg wat er gedaan gaat worden. Snelle afspraak mogelijk en het herstel is prima uitgevoerd.