Erg klant vriendelijk. Oplossingsgericht en flexibel in maken van afspraken. Goed overleg via telefoon en mail.

Via de verzekering afspraken gemaakt met ASN schadeherstel.
Auto werd opgehaald en teruggebracht. In de tussentijd leenauto ter beschikking!
Schadeherstel volgens verwachting; gewoon...
Via de verzekering afspraken gemaakt met ASN schadeherstel.
Schadeherstel volgens verwachting; gewoon goed.

Het contact was goed, duidelijk en zeer klantvriendelijk. Ze komen afspraken na. De leenauto was ook goed geregeld. De schade is vakkundig en naar tevredenheid gemaakt.

Schade uitstekend verholpen.
niets meer van te zien hij ziet er weer als nieuw uit

Vriendelijk, snel en duidelijk geholpen. Reparatie vakkundig hersteld zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden over de klantvriendelijkheid en deskundigheid van de medewerkers van ASN. Vanaf het leggen van het eerste contact tot en met het ophalen van mijn herstelde auto.

Ben zeer tevreden, auto wordt opgehaald en weer keurig ,gerepareerd, op tijd weer thuis gebracht.

Snel en vlot afgehandeld

Ik ben heel tevreden over het schade herstel. Bij de balie netjes en vriendelijk te woord gestaan, ook via de telefoon netjes geholpen en te woord gestaan.
Kortom een aanrader met een 10...
Kortom een aanrader met een 10 +
Carel Steijn