Vrij goed. Goed gerepareerd, goed opgelost, mijzelf goed getransporteerd. Vervangauto onmiddellijk ter beschikking en degelijk. De "baas" is nederig, sympathiek, hulpvaardig. Bijvoorbeeld... Vrij goed. Goed gerepareerd, goed opgelost, mijzelf goed getransporteerd. Vervangauto onmiddellijk ter beschikking en degelijk. De "baas" is nederig, sympathiek, hulpvaardig. Bijvoorbeeld niet "te groot" om mij persoonlijk ter hulp te komen en te transporteren.
Wel lijkt mij dat het contact met de verzekering vanaf het begin met dezelfde persoon hoorde te verlopen als die, die de zaak voor mij aannam. Dat zou tijd en onzekerheid gespaard hebben.

Uitsekende en vriendelijke service, werkzaamheden snel en professioneel uitgevoerd binnen de afgesproken tijd en ik kreeg een telefoontje op de ophaaldag om te vertellen hoe laat de auto klaar zou... Uitsekende en vriendelijke service, werkzaamheden snel en professioneel uitgevoerd binnen de afgesproken tijd en ik kreeg een telefoontje op de ophaaldag om te vertellen hoe laat de auto klaar zou zijn. Ook de prijs van de herstelwerkzaamheden viel erg mee.

Uitstekend en clientgericht

Professioneel! Bij de receptie, geen afspraak, toch een reparatie diezelfde dag en een huurauto mee! En…een prachtig herstel-resultaat!

Snel ,goed en Vriendelijk geholpen

Eerste keer dat ik schade heb gemeld.
Er had wel verteld morgen worden wat er precies gedaan is om de schade hersteld te krijgen.

Ik ben goed geholpen en de vervangende auto was ook prima, duurde alen wat langer dan in eerste instantie aangenomen.

Super netjes geholpen met het spuiten van mijn velgen echt vakwerk en mooi strak spuitwerk . En ook netjes geholpen met een zijraam wat niet meer werkten en gemaakt is door ASN .

De ervaring is uitstekend. Bijzonder snelle en goed service. De reparatie is ook zeer vakkundig verricht. Meer dan tevreden.

Bedankt!!

Nu voor het eerst kennisgemaakt met hen. Vanwege drukte en vakantie konden ze niet de auto thuis ophalen. Dat ze dit normaal doen vind ik al geweldig