Geweldig! Aardige mensen en een hele goede service.
Schade aan onderkant van de deur
Het duurde twee weken na het versturen van alle foto’s en documenten voordat ik een reactie kreeg. Had graag eerder willen horen dat de documenten goed waren en de onderdelen besteld zijn....Het duurde twee weken na het versturen van alle foto’s en documenten voordat ik een reactie kreeg. Had graag eerder willen horen dat de documenten goed waren en de onderdelen besteld zijn. Eventueel met een verwachte levertijd. Wel een hele goede service dat jullie langskwamen om het onderdeel te monteren.
Mijn ervaring met ASN autoschade Pouw Apeldoorn is goed. Werd vriendelijk te woord gestaan. De schade is mooi en goed hersteld.
Goed contact telefonische . Afwikkeling duurde langer dan eerst was voorgesteld. Prima leenauto. Laatste vergeten detail ter plaatse gelijk opgelost. Vriendelijke medewerkers. Goed contact telefonische . Afwikkeling duurde langer dan eerst was voorgesteld. Prima leenauto. Laatste vergeten detail ter plaatse gelijk opgelost. Vriendelijke medewerkers.
Prettig en klantvriendelijk contact met de medewerkers, vlotte service (binnen 2 uren nieuwe spiegel geregeld en gemonteerd). Fijne leenauto meegekregen. Onze eigen auto na schadeherstel gewassen en...Prettig en klantvriendelijk contact met de medewerkers, vlotte service (binnen 2 uren nieuwe spiegel geregeld en gemonteerd). Fijne leenauto meegekregen. Onze eigen auto na schadeherstel gewassen en schoongemaakt weer als nieuw op kunnen halen. Top !!
Mijn eerste schade in 38 jaar: Warm welkom, uiterst vriendelijk, auto schoon. Chapeau!!
Snel geholpen en erg goed bereikbaar via de telefoon. Ook qua verplaatsen van afspraken voor reparaties zijn zij erg flexibel.
Heel netjes te behandeld van het geven van de prijs tot aan het spuitwerk van de schade. Een zeer vriendelijke behandeling.
Al vaker wat (kleine) schades laten repareren door ASN Boll in Bunnik en ziet er altijd goed uit! Heel tevreden