De mensen van ASN Pehlivan Deventer heb ik ervaren als deskundig, doelmatig en klantvriendelijk. Ik werd goed meegenomen in de schade afhandeling. De schade aan mijn auto was complex, maar dit...De mensen van ASN Pehlivan Deventer heb ik ervaren als deskundig, doelmatig en klantvriendelijk. Ik werd goed meegenomen in de schade afhandeling. De schade aan mijn auto was complex, maar dit vormde helemaal geen probleem. Kortom: Dik en dik tevreden!
De schade is prachtig hersteld, bij de receptie werd ik keurig ontvangen. Het enige minpuntje was dat de bestuurderskant wit van de stof was.
Ik heb ASN Autoschade Pehlivan uit Deventer ervaren als een zeer prettig bedrijf die haar afspraken uitstekend nakomt. Zowel vooraf als tijdens de autoreparatie wordt je als klant geïnformeerd...Ik heb ASN Autoschade Pehlivan uit Deventer ervaren als een zeer prettig bedrijf die haar afspraken uitstekend nakomt. Zowel vooraf als tijdens de autoreparatie wordt je als klant geïnformeerd en men is altijd vriendelijk.
Schade perfect hersteld. Afspraak werd 2 dagen uitgesteld omdat onderdelen niet op tijd binnen waren gekomen. Hierover tijdig geïnformeerd. Vervangende auto uit laagste klasse, terwijl was...Schade perfect hersteld. Afspraak werd 2 dagen uitgesteld omdat onderdelen niet op tijd binnen waren gekomen. Hierover tijdig geïnformeerd. Vervangende auto uit laagste klasse, terwijl was beloofd één klasse lager dan eigen auto.
Vriendelijk en denken mee. Snelle afhandeling
Kon er snel terecht. Vriendwlijk en duidelijk geholpen aan de balie. Met de reparatie de verwachtingen overtroffen.
Ik werd netjes geholpen en de schade geweldig verholpen goede leenauto meegekregen en schade snel verholpen
Helle leuke en vriendelijke mensen ben netjes geholpen en snel afgehandeld