ASN Autoschade Rotterdam-Zuid is een heel prettig bedrijf waar ze waarmaken wat ze beloven. Het contact is vriendelijk en correct en ook doen ze wat ze beloven. Ik ben zeer tevreden!
Super! Fijne en flexibele medewerkers. Denken graag met je mee, leggen alles netjes uit en geen verassingen achteraf. Auto bij aflevering keurig gewassen en uitleg over de uitgevoerde werkzaamheden....Super! Fijne en flexibele medewerkers. Denken graag met je mee, leggen alles netjes uit en geen verassingen achteraf. Auto bij aflevering keurig gewassen en uitleg over de uitgevoerde werkzaamheden. Dikke pluim!
Na een aantal telefoontjes met andere bedrijven kwam ik met ASN Rotterdam -Zuid in contact. Vakkundig te woord gestaan en snel een afspraak kunnen maken om de schade te regelen.. Na een aantal telefoontjes met andere bedrijven kwam ik met ASN Rotterdam -Zuid in contact. Vakkundig te woord gestaan en snel een afspraak kunnen maken om de schade te regelen..
Zeer behulpzaam en vakbekwame medewerkers. Top bedrijf!
Helder en transparant naar de klant. Keurig uitgevoerde reparatie.
Vriendelijk personeel. Goed en snel geholpen. Goede indicatie omtrent de reparatie. Vervangend vervoer. Goede uitleg. Dit was de 2e keer dat ik hier moest zijn en ik zou hier zeker weer terugkomen... Vriendelijk personeel. Goed en snel geholpen. Goede indicatie omtrent de reparatie. Vervangend vervoer. Goede uitleg. Dit was de 2e keer dat ik hier moest zijn en ik zou hier zeker weer terugkomen mocht dat nodig zijn.
Vanaf het moment van langsgaan bij het filiaal tot aan de reparatie is prima verlopen.We werden goed op de hoogte gehouden door middel van e-mails dat er een afspraak stond.Het conact met het...Vanaf het moment van langsgaan bij het filiaal tot aan de reparatie is prima verlopen.We werden goed op de hoogte gehouden door middel van e-mails dat er een afspraak stond.Het conact met het personeel was eveneens heel goed.Duidelijke prijsvermelding van wat het ging kosten.En de reparatie is goed uitgevoerd.Zeer zeker een aanrader dit bedrijf.
Vakkundig en zeer vriendelijk in omgang In de ochtend gebeld, in de middag geholpen Top service
Wat een fijn bedrijf! Ondanks dat er meerdere klanten waren voor schade krijg je toch de aandacht en antwoorden op je vragen. Zijn duidelijk in de communicatie en komen de afspraken...Wat een fijn bedrijf! Ondanks dat er meerdere klanten waren voor schade krijg je toch de aandacht en antwoorden op je vragen. Zijn duidelijk in de communicatie en komen de afspraken na. Auto keurrig netjes gerepareerd en ik was zeer verrast hoe schoon hij bij aflevering erbij stond.