Ze zijn telefonisch goed bereikbaar. Bij aankomst ben ik goed geholpen, ook in het meedenken in mijn situatie. Ik kon alles vragen. De schade is super goed hersteld, ben echt blij met het resultaat....Ze zijn telefonisch goed bereikbaar. Bij aankomst ben ik goed geholpen, ook in het meedenken in mijn situatie. Ik kon alles vragen. De schade is super goed hersteld, ben echt blij met het resultaat. Ik kreeg mijn auto tip-top, helemaal schoon terug. Ik ben heel tevreden!
Heel fijn contact, klantvriendelijke medewerkers met oog voor de mens. Denken met je mee en geven goed advies. Flexibel en aardig. Bedankt voor de goede service!
Na even twijfelen gezien locatie en huisvesting van dit bedrijf, toch aangemeld voor herstel van omvangrijke en lastige schade. Direct daarna vast kostenbedrag gekregen en tijdsafspraken gemaakt....Na even twijfelen gezien locatie en huisvesting van dit bedrijf, toch aangemeld voor herstel van omvangrijke en lastige schade. Direct daarna vast kostenbedrag gekregen en tijdsafspraken gemaakt. Auto in perfecte staat weer afgehaald volgens afspraak. Indien dit zich zou voordoen zou ik weer voor ASN kiezen en dit bedrijf aan anderen aanbevelen.
Goede informatie, goede service en een uitstekend resultaat.
Alles klopte, houden je netjes op de hoogte van de reparatie. Vervang auto was prima en ze denken met je mee.
Prettig geholpen, snelle beoordeling van de schade en op korte termijn geholpen. Schade (klein deukje parkeerschade) is verdwenen niets meer van te zien.
Aardige eigenaar en vakkundige mensen. Eerlijk prijs voor goede kwaliteit.
Vriendelijk medewerkers. Redelijk snel gerepareerd. Auto mooi schoon opgeleverd. Jammer dat er geen vervangend vervoer beschikbaar was, maar omdat ik de auto maar een paar dagen moest missen was dat...Vriendelijk medewerkers. Redelijk snel gerepareerd. Auto mooi schoon opgeleverd. Jammer dat er geen vervangend vervoer beschikbaar was, maar omdat ik de auto maar een paar dagen moest missen was dat geen groot probleem.
Mijn ervaring met ASN Autoschade Rotterdam-Zuid is goed. Ik ben netjes geholpen, de schade aan mijn auto is goed gerepareerd. Daarnaast heb ik de auto weer helemaal schoon teruggekregen. Top service!
Vriendelijke ontvangst Duidelijke offerte Geen administratieve rompslomp Komen afspraken goed na Schade keurig verholpen