Zeer klantvriendelijke benadering, uitstekende service want de auto was schoongemaakt en van binnen gezogen. De schade was perfect hersteld.
Ik ben erg tevreden over ASN Autoschade Centrum Rotterdam. Vooraf is duidelijk en helder besproken wat de mogelijkheden en mogelijke onmogelijkheden zouden kunnen zijn. Het resultaat is geweldig,...Ik ben erg tevreden over ASN Autoschade Centrum Rotterdam. Vooraf is duidelijk en helder besproken wat de mogelijkheden en mogelijke onmogelijkheden zouden kunnen zijn. Het resultaat is geweldig, helemaal tevreden.
Prima service. goed geholpen met een mooi resultaat
Helder contact, snel geregeld en mooi gemaakt. Kon ze ook op het laatste moment vragen voor iets extra's en waren flexibel. Mooi gewassen de auto!
Vriendelijk te woord gestaan en goed geïnformeerd over het schadeherstel. Goede wachtruimte met koffie, lectuur én wifi.
Goede ervaring op gedaan met het maken van een afspraak. Goed geholpen door het bali/kantoor personeel. No nonsense bedrijf je krijgt duidelijk wat ze zeggen. Prettig gesprek, goed spuitwerk geleverd.
Vriendelijke en kundige medewerkers die je als klant ontzorgen i.r.t. de afhandeling met de verzekeringsmaatschappij.
Zeer correct behandeld en fijne service via telefoon en app. Auto schoon mee terug gekregen.
Contact met ASN verliep uiterst prima vanaf het 1ste moment voor het inplannen van een afspraak tot het afhandelen van het inleveren van de leaseauto. Erg vriendelijk en snel geholpen, met...Contact met ASN verliep uiterst prima vanaf het 1ste moment voor het inplannen van een afspraak tot het afhandelen van het inleveren van de leaseauto. Erg vriendelijk en snel geholpen, met duidelijke uitleg.
Het is de eerste keer dat ik hier was voor mijn schade . Ik kan alleen maar zeggen dat dit een super Top bedrijf is sociaal klant vriendelijk behulpzaam. En de schade was ook helemaal...Het is de eerste keer dat ik hier was voor mijn schade . Ik kan alleen maar zeggen dat dit een super Top bedrijf is sociaal klant vriendelijk behulpzaam. En de schade was ook helemaal Netjes verzorgd. En wat ook heel netjes was mijn auto werd heel netjes en schoon aan mij meegegeven. Top Top een echte aanrader