Perfect gemaakt en geheel volgens afspraak en zeer beleefde mensen. En ook wordt deauto schoon opgeleverd.
Heb goede ervaring met ASN. Kan goede afspraken maken. Iedereen is klant vriedelijk. En er wordt netjes gewerkt. Totale afhandeling is perfect.
Via Centraal beheer ben ik met mijn schaden de rechterachterzijde verwezen naar een schadebedrijf in schiedam ik heb de keuze gemaakt om de schade te laten herstellen bij ASN. ik ben daar keurig...Via Centraal beheer ben ik met mijn schaden de rechterachterzijde verwezen naar een schadebedrijf in schiedam ik heb de keuze gemaakt om de schade te laten herstellen bij ASN. ik ben daar keurig netjes ontvangen door het personeel en heb een afspraak gemaakt wanneer ik de schade kon laten herstellen daar ik een rolstoel moet vervoeren werd er gezorgd dat ik een grotere leen auto kon krijgen 2 dagen voordat de schade hersteld zou worden kreeg ik een keurig nette email als herinnering dat mijn auto hersteld zou worden. na 2 dagen kon ik mijn auto weer ophalen en de schade was keurig netjes gerepareerd om dat ik even nog moest wachten ben ik vriendelijk te woord gestaan door de eigenaar van ASN onder het genot van een kopje thee. hier wordt aandacht aan de klant besteld en gaat het niet alleen om schade te herstellen al met al als de lezers van deze review dan kan ik ASN zeker aanbevelen schade is keurig hersteld de wagen krijg je schoon opgeleverd en het zijn goede valui die vriendelijke mensen zijn . tevens kreeg ik nog een garantiebewijs mee en ASN regelt de schade verder af met Centraal Beheer
Mijn autoschade snel en goed hersteld, top. Ik hoop het niet vaker nodig te hebben, maar ASN is een prima adres voor kwaliteit schadeherstel.
Schade is prima afgehandeld personeel is heel vriendelijk Auto werd ook nog eens gewassen en schoon afgeleverd Klasse !!
De beste service die je kan verwachten auto perfect hersteld klantvriendelijkheid is erg goed kan niet beter gaat zo door. Gr: L .Guis .
Snel en efficiënt erg prettig contact!
Zeer behulpzaam en heel vriendelijk personeel
Gebeld voor een afspraak i.v.m. schadeherstel aan mijn auto. Ik kon vrij snel langskomen zodat zij de schade konden zien. Daarna snel en duidelijk afspraken gemaakt m.b.t. het schadeherstel. Dit...Gebeld voor een afspraak i.v.m. schadeherstel aan mijn auto. Ik kon vrij snel langskomen zodat zij de schade konden zien. Daarna snel en duidelijk afspraken gemaakt m.b.t. het schadeherstel. Dit duurde helaas wel even maar dat kon niet anders i.v.m. de drukte. Het herstel duurde zoals vooraf afgesproken maar één dag en kreeg ook netjes een leenauto mee. Van de schade zag je achteraf niets meer, prima in orde dus. Sowieso werd ik alle contact momenten met de medewerkers vriendelijk geholpen.
Een goed en betrouwbaar bedrijf. waarbij afspraak is afspraak. Prettig dat zij allles direct met de verzekeraar regelen.