Vriendelijk personeel, vakkundig, meedenken, goede service.
TOP !

Netjes geregeld allemaal prima service

Fijn dat e een leenauto kregen. Jammer dat de reparatie 2,5 maand duurde

Vriendelijke en netjes geholpen.
Reparatie is netjes uitgevoerd.
Helaas enkele vuile vingers en witte stof die niet makkelijk waren te verwijderen.
Niet onoverkomelijk heb het...
Vriendelijke en netjes geholpen.
Reparatie is netjes uitgevoerd.
Niet onoverkomelijk heb het zelf wel kunnen schoonmaken, maar is wellicht een punt voor aandacht.

H. Knigge

Reparatie en vervanging van de grill, Mazda Embleem incl sensoren en verder diverse defecte onderdelen vervangen.
Reparatie zoals ik nu kan beoordelen netjes uitgevoerd en mijn Mazda CX30 ziet er weer als nieuw uit zonder dat je ziet dat er het nodige aan de bumper en voorzijde van de wagen vervangen is!
Wachttijd tot de reparatie was wel wat aan de lange kant (7 weken) en eenmaal in reparatie een aantal dagen uitgelopen ivm vertraagde levering van sommige bestelde nieuwe onderdelen!

Na een schade welke plaats vond in februari heb ik een afspraak gemaakt met ASN.
In maart afspraak voor reparatie.
Deze kon pas in mei plaatsvinden.
Een week voor de reparatie werd...
In maart afspraak voor reparatie.
Deze kon pas in mei plaatsvinden.
Een week voor de reparatie werd de afspraak 14 dagen verzet.
Reparatie heeft ruim 2. weken geduurd en is niet naar tevredenheid uitgevoerd.
Met name het spuitwerk vertoont kleurverschil.
Over deze klacht werd gebagatelliseerd en afgedaan met we hebben nu geen tijd en bellen binnen 2 weken op met een oplossing.
Heb hierover de verzekering ingelicht en afgesproken de oplossing af te wachten.
Mocht dit niet naar tevredenheid lukken dan kan ik de verzekering terug bellen voor een eventueel vervolg.

Sommige reparaties, die ik de afgelopen jaren heb laten doen, zijn goed en sommige hebben toch wat bedenkingen gegeven. Zo ben ik tweemaal terug geweest om een garantiegeval te claimen voor... Sommige reparaties, die ik de afgelopen jaren heb laten doen, zijn goed en sommige hebben toch wat bedenkingen gegeven. Zo ben ik tweemaal terug geweest om een garantiegeval te claimen voor spuitwerk op een kunststof bumper wat weer afbladderde. Bij de tweede keer inleveren was er een probleem met een degelijke vervangende wagen waardoor uiteindelijke inleverdatum tot 3x toe is verzet.
Een andere reparatie was het vervangen van een achterbumper waar ik er thuis achter kwam dat er geen uitsparing in de bumper was gemaakt voor mijn wegklapbare trekhaak. Ze boden wel aan om dit alsnog te doen alleen kwam het mij niet uit om weer heen en weer te rijden. Ik heb het zelf opgelost.
Uiteindelijk komt het goed maar het heeft soms wel wat voeten in de aarde.

In het verleden was ik altijd zeer tevreden maar de afgelopen twee schades helaas een stuk minder. De eerste was dat ik werd gebeld om de schade te komen afrekenen terwijl dit naar de verzekeraars... In het verleden was ik altijd zeer tevreden maar de afgelopen twee schades helaas een stuk minder. De eerste was dat ik werd gebeld om de schade te komen afrekenen terwijl dit naar de verzekeraars moest. De Afgelopen keer moest ik ineens eigen risico betalen van €500 anders kreeg ik de auto niet mee. Echter had ik dit bij opnamen gevraagd ivm Bovag verzekering en de man erkende dat er dan geen eigen bijdrage was. Toch maar betaald bij thuiskomt weer gekeken in de polis en daarin stond geen eigen bijdrage bij reparatie bij een Bovag bedrijf.Gebeld naar de vestiging en doorgegeven nu zullen word het terug gestoord. Jammer en zo onnodig! Krijg het idee dat de verstaging het eigenlijk te druk heeft voor het aantal opdrachten.

Luisteren ECHT naar de klant, denken in oplossingen en denken mee

Op zich prima, echter wel een lange wachttijd.