Top service en correcte afhandeling

Ik ben tevreden met de reparatie en spuitwerkzaamheden, die ASN Autoschade Spijkenisse aan mijn auto hebben uitgevoerd.
Verbeter puntje, de planning voor de werkzaamheden aan deze klus duurde...
Verbeter puntje, de planning voor de werkzaamheden aan deze klus duurde ca 3 maanden. Dit zou in de toekomst sneller gepland kunnen worden.
Door deze actie is mijn beoordeling een 8 geworden ipv een 10.

Herstel prima uitgevoerd. Overleg over de mogelijkheden tot herstel is heel fijn

De service is geweldig. Na het brengen van mijn auto werd ik thuisgebracht en toen de auto klaar was werd hij voor de deur afgeleverd. Gewassen en gestofzuigd! Al hoop ik ze niet meer nodig hebben... De service is geweldig. Na het brengen van mijn auto werd ik thuisgebracht en toen de auto klaar was werd hij voor de deur afgeleverd. Gewassen en gestofzuigd! Al hoop ik ze niet meer nodig hebben kan ik ze van harte aanbevelen.

Zeer kundig en relaxed bedrijf. Hebben me goed geholpen met de schade

Verkeerde kleur en niet netjes en zaten zakkers in geen goede reclame 2 keer terug geweest .

Perfecte communicatie en goed herstel

Goede service en een zeer goede kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden

Tweede ervaring goed. Correct geholpen en afspraak nagekomen

Ik heb al meerdere keren gebruik gemaakt van de service van dit bedrijf. De eerste keer werd mijn auto gehaald en gebracht tijdens mijn vakantie (en ik woon ruim 30 km van de werkplaats). Bij... Ik heb al meerdere keren gebruik gemaakt van de service van dit bedrijf. De eerste keer werd mijn auto gehaald en gebracht tijdens mijn vakantie (en ik woon ruim 30 km van de werkplaats). Bij terugkomst was de auto netjes gerepareerd en keurig voor de deur geparkeerd. Fijn dat er meegedacht werd.
De tweede keer was er schade aan mijn auto gebracht door een onbekende en natuurlijk geen briefje achtergelaten. Deze keer moest ik wel lang wachten voordat de schade gerepareerd werd maar het ik vond het niet erg. Als je goede service levert dan dan weten mensen je te vinden!

Geweldige service, kennis van zaken en vriendelijkheid.
Een aanrader dit bedrijf.