Goed bedrijf en wordt goed geholpen

Het contact met ASN Autoschade Zijdepark Bergambacht is prima. Men is goed bereikbaar, stelt gerust en regelt de afhandeling van de schade. Men beschikt over goed gekwalificeerd personeel en... Het contact met ASN Autoschade Zijdepark Bergambacht is prima. Men is goed bereikbaar, stelt gerust en regelt de afhandeling van de schade. Men beschikt over goed gekwalificeerd personeel en apparatuur, de schade is uitstekend en onzichtbaar hersteld, waar ik zeer tevreden over ben.

Top service en correcte afhandeling

Klantvriendelijk bedrijf! Mijn auto zou ik 3 dagen kwijt zijn voor reparatie e.d. Toen ik aangaf dat ik op dag 3 eigenlijk de auto weer nodig had konden ze dat op dat moment niet beloven. Tot mijn... Klantvriendelijk bedrijf! Mijn auto zou ik 3 dagen kwijt zijn voor reparatie e.d. Toen ik aangaf dat ik op dag 3 eigenlijk de auto weer nodig had konden ze dat op dat moment niet beloven. Tot mijn verrassing werd ik eind dag 2 gebeld met de mededeling dat de auto klaar stond. Top van ASN. Mij werd nog een goede reis toegewenst!

Duidelijke afspraken die worden nagekomen.En een schone auto!

Sympathiek balie personeel. Jerry deed moeite een passende leenauto te vinden.

Snel geholpen bij Autoschade van der Linden. Binnen een paar dagen was mijn auto (na een ongeval) weer netjes gemaakt. Toen ik deze kwam halen hebben ze me met foto's door het herstelproces... Snel geholpen bij Autoschade van der Linden. Binnen een paar dagen was mijn auto (na een ongeval) weer netjes gemaakt. Toen ik deze kwam halen hebben ze me met foto's door het herstelproces genomen zodat ik kon zien wat er allemaal gedaan was. Dat was erg interessant en prettig om te weten. De financiele afhandeling hebben ze rechtstreeks met de verzekering gedaan, hier had ik geen omkijken naar.

Snelle en vriendelijke service, denken goed mee met de situatie!

Zeer goed geholpen!

Goede uitleg, perfecte reparatie en de auto ook nog eens gewassen afgeleverd!