We hebben snel een offerte gekregen. Daarna akkoord voor het herstel hiervan. Afspraak gemaakt en is de schade snel en netjes hersteld
Zeer kundig en relaxed bedrijf. Hebben me goed geholpen met de schade
De schade aan de deur en dorpel zeer vakkundig en netjes gemaakt! Medewerkers zijn erg vriendelijk en begripvol!
Afspraken maken gaat prima, echter het spuitwerk is minder. Er is nl. kleurverschil te zien.
Zeer vriendelijk en servicegericht
Er was enige onenigheid over kleurverschil na het spuiten van de auto. Werd heel professioneel door ASN opgelost
Erg prettig schadebedrijf. Heldere communicatie en goede dienstverlening.
Hoewel het lang duurde voordat mijn schade hersteld kon worden, 3 maanden, is de uiteindelijke reparatie erg goed verlopen. Ontvangst, vervangend vervoer (fiets) was erg prettig en professioneel.
Het eerste contact liep soepel ik wist snel wat de kosten ongeveer zouden worden en ze hebben me perfect geholpen met het snel plannen van de afspraak.
Heldere communicatie, lange wachttijd ( maar dat schijnt overal zo te zijn) en prima en adequaat geholpen, goed en mooi resultaat!