Goed bedrijf, werd heel netjes geholpen en het ze hebben perfect werk geleverd. geen lange wachttijd. Klein bedrijf wat nog klantgericht werkt. Veel beter dan grote bedrijven waar je maar als nummer...Goed bedrijf, werd heel netjes geholpen en het ze hebben perfect werk geleverd. geen lange wachttijd. Klein bedrijf wat nog klantgericht werkt. Veel beter dan grote bedrijven waar je maar als nummer wordt behandeld!
Vriendelijke ontvangst en goede service. Duidelijke communicatie over aanpak ed. Schade is keurig hersteld.
Alhoewel we wel lang moesten wachten omdat een onderdeel niet leverbaar was, zijn we zeer tevreden over hoe de auto weer afgeleverd is. Zelfs binnen en buiten schoongemaakt. hartelijk dank!
Vakkundige reparatie van onze camper schade en duidelijke communicatie over de afspraak en reparatie.
Mijn man werd er gelukkig van. Auto stond " te shinen".
Kleinschalig bedrijf waar nog aandacht is voor de klant. Schade is uitmuntend gerepareerd en zelfs nog eerder klaar dan in eerste instantie is afgesproken.
Dik tevreden. De medewerkers zijn super behulpzaam en je word op een vriendelijke prettige en vriendelijke manier benaderd en behandeld. er word duidelijk uitgelegd wat ze doen en wat ze...Dik tevreden. De medewerkers zijn super behulpzaam en je word op een vriendelijke prettige en vriendelijke manier benaderd en behandeld. er word duidelijk uitgelegd wat ze doen en wat ze gedaan hebben. dit is zeker een aanrader om met schade hier heen te gaan.
Top service, zeer vriendelijke medewerkers en auto zeer mooi hersteld! Van harte aanbevolen.
Hoi Mijn naam is Eelco jansens en ik heb recentelijk een oldtimer laten spuiten bij ter Horst autoschade te Heikenzand. vooraf hebben we de auto bekeken en een plan van aanpak...Hoi Mijn naam is Eelco jansens en ik heb recentelijk een oldtimer laten spuiten bij ter Horst autoschade te Heikenzand. vooraf hebben we de auto bekeken en een plan van aanpak besproken. een oldtimer is niet wat ze dagelijks doen ,maar wat ze wel meer zouden willen doen. mijn auto hebben ze tussendoor in de winterperiode gedaan. en ik kan niet anders zeggen dat ze topwerk hebben afgeleverd en gedaan hebben wat ze hebben beloofd. dus mijn ervaringen met Ter horst zijn zeer goed, ze doen wat ze beloven. de communicatie is prettig en ze hebben altijd tijd voor je als je met vragen belt of even langskomt.