Ik ken dit bedrijf al jááren. En telkens word ik aangenaam verrast door de vriendelijke bejegening, het begrip voor de positie van de klant en de snelheid en deskundigheid waarmee de... Ik ken dit bedrijf al jááren. En telkens word ik aangenaam verrast door de vriendelijke bejegening, het begrip voor de positie van de klant en de snelheid en deskundigheid waarmee de meegebrachte problemen aan de auto worden verholpen. En uiteindelijk vallen de kosten zeer redelijk mee...heb nog gen krantenwijkje hoeven nemen om de rekening te kunnen betalen...Wel moet ik oppassen om bij het afscheid in de deuropening niet telkens "nou... tot de volgende keer" te zeggen...

Goede ervaring. Personeel is vriendelijk en behulpzaam

Mooi bedrijf met vriendelijke mensen. Heel toegankelijk bedrijf. Auto prachtig gerepareerd.

Keurig en professioneel afgehandeld en een hele goede leenauto mee gekregen.

Vriendelijk heel openlijk over vragen keurig werk de auto is perfect afgeleverd

Ik werd zeer vriendelijk ontvangen, zowel bij de intake als op de reparatiedag zelf. Zonder dat ik er om gevraagd had, stond er een leen auto van ASN klaar. De auto werd netjes afgeleverd, want niet... Ik werd zeer vriendelijk ontvangen, zowel bij de intake als op de reparatiedag zelf. Zonder dat ik er om gevraagd had, stond er een leen auto van ASN klaar. De auto werd netjes afgeleverd, want niet alleen de schade was gerepareerd, maar de auto was van binnen en buiten ook schoongemaakt.

Prima. Goede communicatie. En de schade aan de auto is goed hersteld

Voor de tweede keer een auto laten coaten. Goed communicatie en goede prijs. Ik beveel ASN Veldhoven aan.

Zeer klantvriendelijk en proactief. De medewerker belde op eigen initiatief naar de leasemaatschappij om een meer representatieve leenauto mee te kunnen geven. Dit was een vcrij nieuw exemplaar en... Zeer klantvriendelijk en proactief. De medewerker belde op eigen initiatief naar de leasemaatschappij om een meer representatieve leenauto mee te kunnen geven. Dit was een vcrij nieuw exemplaar en ik hoefde deze alleen na gebruik weer af te tanken.
Na schadeherstel weer vriendelijk geholpen en auto was zowel van buiten als van binnen schoongemaakt. Top service!