Heb goede ervaring met ASN. Kan goede afspraken maken. Iedereen is klant vriedelijk.
En er wordt netjes gewerkt. Totale afhandeling is perfect.

Zeer klantgericht en vriendelijk te woord gestaan. Auto is zeer kundig en snel hersteld en alles naar wens uitgevoerd. Zeer tevreden met het resultaat en voor een volgende keer, maken wij zeker weer... Zeer klantgericht en vriendelijk te woord gestaan. Auto is zeer kundig en snel hersteld en alles naar wens uitgevoerd. Zeer tevreden met het resultaat en voor een volgende keer, maken wij zeker weer gebruik van de diensten van ASN Zijdepark

Prettig bedrijf, adequate en correcte manier van werken. Komt afspraken na. Ben weer eens prima geholpen.

Zeer onduidelijk wat de hoogte van het schade bedrag was en wat er met de verzekering gecommuniseerd was, er zijn verschillende bedragen zijn genoemd. Ook het maken van de foto's ging op een... Zeer onduidelijk wat de hoogte van het schade bedrag was en wat er met de verzekering gecommuniseerd was, er zijn verschillende bedragen zijn genoemd. Ook het maken van de foto's ging op een zeer nonchalante manier, dit geeft de indruk dat er niet serieus naar gekeken is.

Netjes hersteld, vriendelijk geholpen, duidelijk aan de telefoon, vakkundig advies, heldere afspraken, auto was mooi gewassen bij oplevering. Ik vond het wel een nadeel dat we maar 110 km/dag... Netjes hersteld, vriendelijk geholpen, duidelijk aan de telefoon, vakkundig advies, heldere afspraken, auto was mooi gewassen bij oplevering. Ik vond het wel een nadeel dat we maar 110 km/dag mochten rijden in de vervangwagen. Dat leverde nog wat stress op.

Duidelijke voorlichting van herstelmogelijkheden en uitermate deskundig. Echt een bezoek meer dan waard!

Snel en vakkundig geholpen, aardige mensen!

Mooi en schoon autoschadebedrijf. Eerlijk in de communicatie. Er worden geen belofte gemaakt of mooie praatjes verteld; gewoon waar het op staat. Leenauto was niet direct beschikbaar, maar werd... Mooi en schoon autoschadebedrijf. Eerlijk in de communicatie. Er worden geen belofte gemaakt of mooie praatjes verteld; gewoon waar het op staat. Leenauto was niet direct beschikbaar, maar werd enkele dagen later keurig opgebeld dat er een leenauto voor mij beschikbaar was. Ik hoop geen nieuwe schade te rijden, maar in het onfortuinlijke geval zou ik direct weer naar naar ASN Autoschade Van Vreden-Binckhorst gaan.

Wat een klantvriendelijkheid!! Rijden mee, stellen je gerust. Snel en vakkundig alles gemaakt. Een aanrader om je auto in goede handen achter te laten en geheel hersteld terug te krijgen. Bedankt... Wat een klantvriendelijkheid!! Rijden mee, stellen je gerust. Snel en vakkundig alles gemaakt. Een aanrader om je auto in goede handen achter te laten en geheel hersteld terug te krijgen. Bedankt Mvg Martijn en Cassandra

Zeer vriendelijk rn duidelijk uitleg over alles.
Auto zag er tip top uit bij het ophalen, schoon aan binnen en buitenkant .