Heel professioneel en klantvriendelijk. Top werk geleverd. Dank!

Uitstekende service. Auto gebracht en direct een keurige vervangende auto mee gekregen. De schade is geweldig mooi en volledig verholpen. Bij het ophalen van de gerepareerde auto was er, net als... Uitstekende service. Auto gebracht en direct een keurige vervangende auto mee gekregen. De schade is geweldig mooi en volledig verholpen. Bij het ophalen van de gerepareerde auto was er, net als bij het brengen nauwelijks wachttijd . Vriendelijk en uiterst klantgerichte mensen.

Huur auto rook niet fijn van binnen, ook relatief korte range vergeleken eigen auto maar daar wil ik niet te moeilijk over doen.. Voor een relatief kleine schade is de auto 3 weken weg geweest,... Huur auto rook niet fijn van binnen, ook relatief korte range vergeleken eigen auto maar daar wil ik niet te moeilijk over doen.. Voor een relatief kleine schade is de auto 3 weken weg geweest, waarbij eigenlijk de eerste week de auto gewoon geparkeerd stond. Bij terug krijgen van de auto misten de droppen op de wielbouten & zat er een kras aan de linkervoorzijde onder de auto. Hier direct over gebeld en op de foto's kon niet achterhaald worden dat deze er niet zat. Afgesproken dat ASN dit gaat oplossen op hun kosten daarmee is de auto terug genomen voor herstel van de kras, daarvoor kudo's want dat vind ik netjes.

Erg vriendelijke professionele medewerkers. Ben thuisgebracht en opgehaald. Nog leenauto meegekregen toen het langer ging duren. Auto mooi gemaakt. Ben zeer tevreden.

Zeer vriendelijk, behulpzaam en service gericht.

Wachttijd nogal lang (4 maanden), maar ging om een kleine schade dus maakte mij niet zoveel uit. Ik neem aan dat naar ernst van schade wordt geprioriteerd. Verder efficient, klantvriendelijk. Ik... Wachttijd nogal lang (4 maanden), maar ging om een kleine schade dus maakte mij niet zoveel uit. Ik neem aan dat naar ernst van schade wordt geprioriteerd. Verder efficient, klantvriendelijk. Ik bracht een Tesla en kreeg een Tesla als leenauto, dus fijn. Prima bedrijf.

Goede technische uitvoering.
Onduidelijke planning.
Wacht maar af tot we u bellen is niet klant gericht.

Enorm lange wachttijd.
Afhandeling wat rommelig: ondanks kleine schade, later klaar dan prognose, sleutel zoek (maar wel gevonden), sweater van werknemer nog in de auto.

Goed advies, top leenservice, vakmanschap en fijne mensen.

ASN Autoschade is servicegericht, en organiseert een schademelding zeer efficiënt. Ik ben blij met de reparatie van mijn Tesla en ook blij met de goede service.