Bijzonder vriendelijk en correct geholpen, auto mooi schoon terug

Zeer correct afgewerkt
Nog eerder dan in eerste instantie was afgesproken.
Alles keurig geregeld

Ik ben al paar x bij ASN geweest, ook met mijn leaseauto en nu ook privé. Barbie en haar collegae zijn klantgericht en to-the-point. Afspraken zijn helder, via telefoon en ook per mail. Ik ben al paar x bij ASN geweest, ook met mijn leaseauto en nu ook privé. Barbie en haar collegae zijn klantgericht en to-the-point. Afspraken zijn helder, via telefoon en ook per mail.
Schadeherstel - en daar gaat het natuurlijk óók om - is top, heel tevreden mee.
Enige kleine nadeel bij ASN Almere is de beperkte parkeerruimte. De toegangsweg is nu wel helemaal klaar (eindelijk) en is stuk netter. Maar het terrein zelf lijkt me veel te klein. Er wordt regelmatig op de weg geparkeerd is mijn indruk.

Het contact is goed en de medewerkers zijn heel vriendelijk
Auto ziet er weer mooi uit

Heel goed. Prettige telefonische gesprekken en een heel goede service door de auto te halen en teru te brengen. Top dus!

Prettige behandeling en bijzonder goed herstel.

Ik ben zeer tevreden met de diensten van ASN Autoschade Leeuwarden. Snel, vakkundig en zeer aardig en kundig personeel. Van het eerste telefoongesprek tot het ophalen van mijn auto, alles verliep... Ik ben zeer tevreden met de diensten van ASN Autoschade Leeuwarden. Snel, vakkundig en zeer aardig en kundig personeel. Van het eerste telefoongesprek tot het ophalen van mijn auto, alles verliep soepel. Ik kreeg mijn auto zelfs helemaal schoon terug.

Buitensporige lange wachttijd en onvoldoende communicatie hieromtrent. Duur van de kleine reparatie meer dan 3 dagen!

Professioneel resultaat,
Klant vriendelijk
Goed bereikbaar, duidelijk afspraken,
Ook Goed na service.
Bedankt!

Na binnenkomst bij ASN Autoschade wordt je correct en voortvarend geholpen nadat je hebt uitgelegd wat de schade is die verholpen moet worden. Samen met de techneut loop je naar de betreffende auto... Na binnenkomst bij ASN Autoschade wordt je correct en voortvarend geholpen nadat je hebt uitgelegd wat de schade is die verholpen moet worden. Samen met de techneut loop je naar de betreffende auto en nadat de schade is geïnspecteerd en op de gevoelige plaat is vastgelegd, volgt er een herstelrapport en de kosten die ermee gemoeid zijn om de auto er weer als nieuw uit te laten zien. De hersteldatum en de tijd die men nodig heeft om de reparatie uit te voeren worden besproken en vastgelegd. Nadat de auto onderhanden is genomen, alles conform de afspraken en afgerekend, neem je met een blij gemoed afscheid, in de hoop dat je ASN voorlopig niet meer nodig zult hebben. Kort en goed ben ik zeer content met hun aanpak en werkwijze en prettige begeleiding. Een prima dienstverlener dus.