Prima service. Duidelijke uitleg over de kosten en eventuele kosten die erbij kunnen komen. (Bv. Verder uitspuiten ivm kleurverschil) l.

Een goede service en aflevering

Ontvangst bij receptie is klantvriendelijk en adequaat. Leenauto goed geregeld. Schade-afhandeling verloopt snel. Voortgang is telefonisch goed en vriendelijk. Bij ophalen van herstelde auto is... Ontvangst bij receptie is klantvriendelijk en adequaat. Leenauto goed geregeld. Schade-afhandeling verloopt snel. Voortgang is telefonisch goed en vriendelijk. Bij ophalen van herstelde auto is afhandeling weer prima.
De schade is goed hersteld en de auto werd schoon opgeleverd. Kortom : zeer tevreden!

Komen afspraken altijd na, correcte en goede service. De auto is netjes gepoetst en top hersteld weer afgeleverd. Gelukkig hoef ik er niet vaak te zijn, maar altijd tevreden geweest in de afgelopen... Komen afspraken altijd na, correcte en goede service. De auto is netjes gepoetst en top hersteld weer afgeleverd. Gelukkig hoef ik er niet vaak te zijn, maar altijd tevreden geweest in de afgelopen jaren.

Mijn auto weggebracht, heel vriendeklijk ontvangen. Er stond een prima vervangende auto klaar. Op mijn verzoek mijn tankpos te mogen halen (lag nog in de auto) werd allert gereageerd, deze lag... Mijn auto weggebracht, heel vriendeklijk ontvangen. Er stond een prima vervangende auto klaar. Op mijn verzoek mijn tankpos te mogen halen (lag nog in de auto) werd allert gereageerd, deze lag direct klaar bij de balie. Met het maken van de afspraak werd rekening gehadden met mijn agenda. Na 2 dagen kon ik da auto weer ophalen, keurig gewaseen en schoon. kortom; een uitstekend bedrijf! met dito personeel!

Erg vriendelijk behandeld en een zeer goede haal en breng service. Schade is prima gemaakt.

Het uitgevoerde werk is prima maar de communicatie richting de klant schiet serieus te kort.

De schade aan mijn auto is keurig hersteld!
De schade aan mijn auto is keurig hersteld!
Vriendelijk personeel, leenauto werd keurig aangeboden, maar was in mijn geval niet nodig. Het cijfer 9 heeft dit bedrijf dik verdiend! Waarom geen 10? Omdat de wachttijd ruim 8 weken was voor mijn auto gerepareerd kon worden. Maar alle complimenten voor dit bedrijf!

Ik had een expertiserapport nodig, daarbij ben ik goed geholpen door ASN Autoschade Amstelveen!