Duidelijke communicatie mbt schade(herstel) , komen afspraken na en hebben schade mooi hersteld. We kregen de auto schoon terug (stofgezogen en door de wasstraat gehaald)
Goede en duidelijke dienstverlening
Duidelijke communicatie, snelle en goede afhandeling. Kleine extra service na een vraag.
Zeer professioneel. Ik werd keurig weggebracht. Toen de auto klaar was, met een taxi opgehaald. Auto ook nog gewassen. Prettige mensen met humor.
Een noodvoorziening is per direct uitgevoerd (rechter voordeur kon namelijk niet meer open). Toen ook een afspraak gemaakt voor reparatie en leenauto. Reparatie correct uitgevoerd. Zeer tevreden.
Correcte en snelle afhandeling. Reparatie prima uitgevoerd.
Aardige medewerkers, duidelijke afspraken, leenauto stond klaar, binnen een week klaar. En de auto stond er spik en span klaar om weer fijne kilometers te kunnen maken.
Schade MG: Duidelijke communicatie/ instructies voorafgaand, afspraak soepel geregeld, net vervangend vervoer, Reparatie schade? Welke? Niet meer visible zoals gewenst. Baliemedewerker...Schade MG: Duidelijke communicatie/ instructies voorafgaand, afspraak soepel geregeld, net vervangend vervoer, Reparatie schade? Welke? Niet meer visible zoals gewenst. Baliemedewerker concreet en open communicerend.. respect voor het uitdeuk en spuitwerk! Een 9 omdat de 10 voor mij is.......
Goed contact telefonisch, duidelijk en correct. Goede mail contact, afspraken en uiterst bekwaam en vriendelijk personeel. Werkzaamheden zeer goed uitgevoerd