Goede service en erg vriendelijk in de communicatie. Degelijke leenauto. Schade is netjes verholpen en ik had nog een klein schadeplekje die ze direct met polijsten hebben kunnen...Goede service en erg vriendelijk in de communicatie. Degelijke leenauto. Schade is netjes verholpen en ik had nog een klein schadeplekje die ze direct met polijsten hebben kunnen wegwerken. Wachtlijst is wel lang, aangezien je na melding schade een kleine 4 maanden moet wachten op een plek. Flexibele service aangezien ik de auto ook de dag erna 's ochtends vroeg kon ophalen wat beter past in mijn agenda.
Je wordt snel en professioneel geholpen door vriendelijke mensen.
Ik ben tevreden met de reparatie en spuitwerkzaamheden, die ASN Autoschade Spijkenisse aan mijn auto hebben uitgevoerd. Verbeter puntje, de planning voor de werkzaamheden aan deze klus duurde...Ik ben tevreden met de reparatie en spuitwerkzaamheden, die ASN Autoschade Spijkenisse aan mijn auto hebben uitgevoerd. Verbeter puntje, de planning voor de werkzaamheden aan deze klus duurde ca 3 maanden. Dit zou in de toekomst sneller gepland kunnen worden. Door deze actie is mijn beoordeling een 8 geworden ipv een 10.
Correcte en klantvriendelijke benadering. Vooraf gegeven informatie en opgave m.b.t. de te verwachten kosten. Hersteltijd korter dan vooraf aangegeven. In leenauto ontbrak...Correcte en klantvriendelijke benadering. Vooraf gegeven informatie en opgave m.b.t. de te verwachten kosten. Hersteltijd korter dan vooraf aangegeven. In leenauto ontbrak gebruikershandleiding waardoor ik niet volledig geïnformeerd werd over de diverse functies van alle bedieningsorganen.
Soepel contact en heldere afspraken. Erg vriendelijke mensen. Top geregeld!
Ik ben tevreden over de ervaringen met ASN autoschade. Nu was er maar een kleine schade en deze is goed opgelost. Een prima auto stond voor me klaar tijdens de reparatie.
Telefonisch keurig behandeld Auto vakkundig gemaakt Omdat ik als 93 jarige graag met een schakel Mazda 2 rijdt is die ook gereserveerd voor mij
Zij hebben mij zeer snel geholpen en mij van een leenbus voorzien. Prachtig hersteld en zeer netjes met de prijs geweest. Aanrader dit bedrijf en zeker de mensen, ook qua vriendelijkheid. Vaklui
Peters
Makkelijk om een afspraak te maken en erg vriendelijk. En op erg kort termijn een afspraak! Schade is perfect herstelt. Kortom fijne mensen fijn bedrijf super!!! Dank jullie wel erg tevreden. Een...Makkelijk om een afspraak te maken en erg vriendelijk. En op erg kort termijn een afspraak! Schade is perfect herstelt. Kortom fijne mensen fijn bedrijf super!!! Dank jullie wel erg tevreden. Een dikke 10 !!!
Rosa van Leeuwen
Top bedrijf! Altijd vriendelijk en geweldige service!