Slecht ontvangen. Schade top gemaakt. Tikje onvriendelijk. Leenauto stonk en was vies.
Zeer correct behandeld en fijne service via telefoon en app. Auto schoon mee terug gekregen.
Hele prettige en duidelijke communicatie met ASN. Werkzaamheden zijn meer dan goed uitgevoerd, naar volle tevredenheid. Er is meer gedaan, dan ik had verwacht. De auto ziet er weer tip-top uit.
Zeer goede ervaring gehad met dit bedrijf. Medewerkers zijn heel klantgericht en vriendelijk. Ze hebben de schade keurig hersteld en de auto netjes én schoon afgeleverd. Prima bedrijf !
Professioneel / vertrouwd / vriendelijk
Prettige ontvangst, duidelijke uitleg en top-service. Afspraken worden goed nagekomen, geen vraag teveel en schade top hersteld. Vakbekwaam personeel en erg schone werkplaats en ontvangst!
Over het algemeen ben ik tevreden over mijn ervaring met ASN. Het contact verliep soepel en de afspraken waren snel gemaakt. Vanwege winter drukte is de afspraak wel naar achteren geschoven, met...Over het algemeen ben ik tevreden over mijn ervaring met ASN. Het contact verliep soepel en de afspraken waren snel gemaakt. Vanwege winter drukte is de afspraak wel naar achteren geschoven, met mijn goedkeuring.
Het vervangend vervoer was méér dan adequaat, een zeer fijne hybride auto. Bij het retourneren van de bruikleenauto was de klantvriendelijkheid van de chauffeur niet optimaal, dit is ook direct aangekaart bij ASN medewerker Angela van Soest.
Prima, vriendelijke gastvrije ontvangst, snelle afhandeling via verzekeraar, deskundig gemaakt
Communicatie is goed. Jammer dat, ondanks de inventarisatie vooraf, niet de goede voorruit besteld was, waardoor de reparatie iets langer duurde (in goed overleg). Goede service omdat het moment van...Communicatie is goed. Jammer dat, ondanks de inventarisatie vooraf, niet de goede voorruit besteld was, waardoor de reparatie iets langer duurde (in goed overleg). Goede service omdat het moment van afleveren/ophalen het enorm regende en aangeboden werd op de auto te brengen