Balie personeel is vriendelijk en heeft kennis van zaken. Auto ziet er weer als nieuw uit in betrekkelijk korte tijd. Financiën met tegenpartij geen zorg voor gehad, alles werd geregeld.
Zeer positief. Auto is mooi hersteld en duidelijke communicatie
Vriendelijke ontvangst en goed herstrel van de schade.
Bijzonder nette zaak met vriendelijk personeel. Tevens werken de meeste er voor lange tijd wat ook weer vertrouwen schept.Het pand en de werkplaats zien er netjes en geordend uit wat een zeer...Bijzonder nette zaak met vriendelijk personeel. Tevens werken de meeste er voor lange tijd wat ook weer vertrouwen schept.Het pand en de werkplaats zien er netjes en geordend uit wat een zeer goede indruk geeft van het bedrijf.Ook in het verleden zeer goede ervaringen gehad met dit schade bedrijf. Kortom het is prettig zaken doen met Autoschade Zijdepark Bergambacht.
Prima contact
De ervaring is heel goed. Vriendelijke medewerkers die meedenken en prima en vlotte service verlenen.
Schade aan de voorbumper. Er werd goed meegedacht en ik kon heel snel geholpen worden. Ik ben heel tevreden!
Erg prettige ontvangst, goede afspraken en prima service! Ook haal/ breng service is erg prettig! Hopelijk niet snel meer nodig, indien wel komen we zeker terug!
Zeer vriendelijk en correcte medewerkers, bij het beoordelen van mijn auto gaven zij goede uitleg van wat de schade en het gevolg daarvan was. Ook de tijd dat mijn auto in reparatie was klopte...Zeer vriendelijk en correcte medewerkers, bij het beoordelen van mijn auto gaven zij goede uitleg van wat de schade en het gevolg daarvan was. Ook de tijd dat mijn auto in reparatie was klopte precies, waardoor in zeer tevreden ben. De auto is weer netjes en schoon afgeleverd.
Prima service!
Leenauto meegekregen gedurende de tijd van reparatie en als service werd mijn gerepareerde auto voor mijn deur afgeleverd.
Klein minpuntje; ze waren...Prima service!
Klein minpuntje; ze waren vergeten een stukje herstel van wat lakschade uit te voeren, maar daar mag ik snel voor terugkomen. Het blijft mensenwerk.