Vriendelijk. Duidelijke uitleg. Ruime openingstijden, waardoor je je auto vroeg kunt brengen en ook nog laat kunt ophalen, Herstelwerk was perfect. Enige aanfachtspunt vond ik dat er pas na 1 maand... Vriendelijk. Duidelijke uitleg. Ruime openingstijden, waardoor je je auto vroeg kunt brengen en ook nog laat kunt ophalen, Herstelwerk was perfect. Enige aanfachtspunt vond ik dat er pas na 1 maand plek was om het herstelwerk uit te voeren. Ze hadden het erg druk.

De schade is zeer keurig hersteld.

Via verzekeraar Promovendum werd ik doorverwezen naar ASN Autoschade in Veendam voor herstelwerkzaamheden aan mijn Mini Countryman. Vanaf het eerste contact ben ik zeer goed geholpen. Het... Via verzekeraar Promovendum werd ik doorverwezen naar ASN Autoschade in Veendam voor herstelwerkzaamheden aan mijn Mini Countryman. Vanaf het eerste contact ben ik zeer goed geholpen. Het telefonisch contact is professioneel en een afspraak om de auto te repareren was snel geregeld. Gedurende de herstelwerkzaamheden had ik de beschikking over een nieuwe leenauto. De schade is perfect verholpen, mijn Mini ziet er weer strak uit! Ik kan geen verbeterpunten vinden, top gedaan!

Prima service, snel en duidelijk geregeld. Auto zag er weer als nieuw uit en ook netjes gewassen en schoongemaakt. Prima geregeld!

Super, denken mee en kon het snel regelen. Auto was binnen no time weer terug en zag er super uit.

Bijzonder prettig bedrijf. Topservice, erg vriendelijk personeel en deskundige afwikkeling van mijn autoschade .

Klant vriendelijk en prima service

Uitstekende service. Wij zijn vriendelijk en deskundig te woord gestaan. We konden snel geholpen worden. Afspraken zijn helder gecommuniceerd en nagekomen. De schade is professioneel hersteld. De... Uitstekende service. Wij zijn vriendelijk en deskundig te woord gestaan. We konden snel geholpen worden. Afspraken zijn helder gecommuniceerd en nagekomen. De schade is professioneel hersteld. De auto is piekfijn afgeleverd.

Gastvrij/denken mee/pragmatisch/zeer aan te bevelen!