Mooi en schoon autoschadebedrijf. Eerlijk in de communicatie. Er worden geen belofte gemaakt of mooie praatjes verteld; gewoon waar het op staat. Leenauto was niet direct beschikbaar, maar werd...Mooi en schoon autoschadebedrijf. Eerlijk in de communicatie. Er worden geen belofte gemaakt of mooie praatjes verteld; gewoon waar het op staat. Leenauto was niet direct beschikbaar, maar werd enkele dagen later keurig opgebeld dat er een leenauto voor mij beschikbaar was. Ik hoop geen nieuwe schade te rijden, maar in het onfortuinlijke geval zou ik direct weer naar naar ASN Autoschade Van Vreden-Binckhorst gaan.
Wat een klantvriendelijkheid!! Rijden mee, stellen je gerust. Snel en vakkundig alles gemaakt. Een aanrader om je auto in goede handen achter te laten en geheel hersteld terug te krijgen. Bedankt...Wat een klantvriendelijkheid!! Rijden mee, stellen je gerust. Snel en vakkundig alles gemaakt. Een aanrader om je auto in goede handen achter te laten en geheel hersteld terug te krijgen. Bedankt Mvg Martijn en Cassandra
Zeer vriendelijk rn duidelijk uitleg over alles. Auto zag er tip top uit bij het ophalen, schoon aan binnen en buitenkant .
Snel, vriendelijk
Gewoon Top
Review: afgelopen week heb ik mijn auto bij ASN autoschade bedrijf gebroeders De Zeeuw gebracht. Niets dan lof! Mijn Fiat 500 sport is na 3 dagen weer zo goed als nieuw. Keurig gepoetst en ook de...Review: afgelopen week heb ik mijn auto bij ASN autoschade bedrijf gebroeders De Zeeuw gebracht. Niets dan lof! Mijn Fiat 500 sport is na 3 dagen weer zo goed als nieuw. Keurig gepoetst en ook de binnenzijde was proper. Chapeau! Fijn ook die leenauto automaat!
Proactief en zeer klantvriendelijk.
Ik ben prima en correct geholpen toen mij Audi A3 bumperschade had. Ik was bang voor wat vulmiddel en spuiten, maar her werd zonder enig probleem een nieuwe bumper. Service geheel volgens afspraak:...Ik ben prima en correct geholpen toen mij Audi A3 bumperschade had. Ik was bang voor wat vulmiddel en spuiten, maar her werd zonder enig probleem een nieuwe bumper. Service geheel volgens afspraak: thuis auto opgehaald door personeel, keurig op tijd en een dag later weer afgeleverd op thuisadres. Daarbij was de auto geheel gewassen.
Via Centraal beheer ben ik met mijn schaden de rechterachterzijde verwezen naar een schadebedrijf in schiedam ik heb de keuze gemaakt om de schade te laten herstellen bij ASN. ik ben daar keurig...Via Centraal beheer ben ik met mijn schaden de rechterachterzijde verwezen naar een schadebedrijf in schiedam ik heb de keuze gemaakt om de schade te laten herstellen bij ASN. ik ben daar keurig netjes ontvangen door het personeel en heb een afspraak gemaakt wanneer ik de schade kon laten herstellen daar ik een rolstoel moet vervoeren werd er gezorgd dat ik een grotere leen auto kon krijgen 2 dagen voordat de schade hersteld zou worden kreeg ik een keurig nette email als herinnering dat mijn auto hersteld zou worden. na 2 dagen kon ik mijn auto weer ophalen en de schade was keurig netjes gerepareerd om dat ik even nog moest wachten ben ik vriendelijk te woord gestaan door de eigenaar van ASN onder het genot van een kopje thee. hier wordt aandacht aan de klant besteld en gaat het niet alleen om schade te herstellen al met al als de lezers van deze review dan kan ik ASN zeker aanbevelen schade is keurig hersteld de wagen krijg je schoon opgeleverd en het zijn goede valui die vriendelijke mensen zijn . tevens kreeg ik nog een garantiebewijs mee en ASN regelt de schade verder af met Centraal Beheer
Na telefonisch contact, een bezoek gebracht aan ASN Autoschade Van Veen te Leiden. ik ben netjes ontvangen bij de receptie, waarbij eerst de benodigde gegevens werden gedeeld en daarna een...Na telefonisch contact, een bezoek gebracht aan ASN Autoschade Van Veen te Leiden. ik ben netjes ontvangen bij de receptie, waarbij eerst de benodigde gegevens werden gedeeld en daarna een visuele inspectie van de schade. Aan de hand van deze schade is er een afspraak ingepland en gevraagd of ik gebruik wilde maken van een leenauto, een en ander duidelijk via mail bevestigd. Schade is volgens afspraak keurig hersteld.