Ben erg goed geholpen, prettige communicatie en komen afspraken na.

Afspraken maken over indicatie schade bedrag en moment van schade herstel verloopt plezierig en duidelijk.
Resultaat van herstel is prima vakwerk.

Erg tevreden over de service. Tot 2 keer toe moest ik de afspraak verplaatsen en kwam ik de auto ook nog na sluitingstijd halen. Erg flexibel en servicegericht opgepakt allemaal. Oja, en de auto was... Erg tevreden over de service. Tot 2 keer toe moest ik de afspraak verplaatsen en kwam ik de auto ook nog na sluitingstijd halen. Erg flexibel en servicegericht opgepakt allemaal. Oja, en de auto was ook piekfijn hersteld en schoongemaakt van binnen en buiten.

Contact plezierig verlopen. Leenauto beschikbaar. Uitstekend werk verricht.

Afspraak gemaakt voor lichte schade, op afgesproken dag netjes te woord gestaan en auto afgeleverd voor herstel. Na 3 dagen was de schade netjes hersteld en stond deze weer netjes en schoon klaar.... Afspraak gemaakt voor lichte schade, op afgesproken dag netjes te woord gestaan en auto afgeleverd voor herstel. Na 3 dagen was de schade netjes hersteld en stond deze weer netjes en schoon klaar. Alles keurig geregeld met verzekering.

Om gezondheidsredenen (hernia) was het voor mij lastig om mijn auto te brengen en te halen van Cuijk naar Veghel. Echter na twee maal de afspraak verzet te hebben vond ik het tijd om deze door te... Om gezondheidsredenen (hernia) was het voor mij lastig om mijn auto te brengen en te halen van Cuijk naar Veghel. Echter na twee maal de afspraak verzet te hebben vond ik het tijd om deze door te laten gaan. Drie maal is …. De hulp en ondersteuning die ik ongevraagd heb gekregen van Bons was uitstekend; halen en brengen. En dan heb ik nog niet over de uiteindelijke reparatie. Onze auto is werkelijk onzichtbaar hersteld en werd gewassen, als nieuw, voor de deur afgeleverd. Verder was iedere werknemer van Bons erg vriendelijk en tot hulp bereid. Personeel straalde uit dat zij met plezier daar werken en dat geeft een heel fijn gevoel. Doorgaans ben ik best een kritisch persoon en ook niet bang om op die wijze een recensie te schrijven. Aan de handelswijze van schadebedrijf Bons was voor mij werkelijk niets aan te merken en om die reden de dikverdiende 10.
Groet HvdD Cuijk

De auto is prima gerepareerd. Was gezegd dat de schade zo rond de 700 euro zou zijn.
Maar op de rekening staat ruim 1000euro Hoe zit dat? Hier wordt Univé een loer gedraaid.

Goed contact en goede service

Uitstekende service, netjes geholpen, auto ziet er weer piekfijn uit!

Uitstekende service, netjes geholpen, auto ziet er weer piekfijn uit!

enig verbeterpunt zou zijn om de gereden kilometers na inlevering van de auto te bereken ( benzinekosten ) i.p.v. de klant te laten tanken.

Wij zijn ontzettend goed geholpen. Afspraak maken ging makkelijk, je krijgt een mailtje van te voren nog ter herinnering (wat ikzelf erg handig vind). Je kan ook kiezen voor vervangend vervoer,... Wij zijn ontzettend goed geholpen. Afspraak maken ging makkelijk, je krijgt een mailtje van te voren nog ter herinnering (wat ikzelf erg handig vind). Je kan ook kiezen voor vervangend vervoer, hebben wij niet gedaan, maar dat de keuze er is vind ik top. Medewerkers zijn aardig en denken ook mee. Als de auto klaar is krijg je een telefoontje en/of mailtje. Erg goede ervaring!