Schade aan linkervoorzijde gehad en had zelf ook een licht beschadigde achter bumper en moesten beiden gespoten worden en is werkelijk super mooi gedaan.
Na het ophalen stond mijn auto er weer...
Na het ophalen stond mijn auto er weer als nieuw bij en gewassen en gestofzuigd, dus uiterst tevreden.

Deskundigheid. Afspraak is afspraak.

Prima werk. Schade netjes opgelost en auto is ookbweer gewassen. Aangezien ik 1km hiervandaan woon, was een leenfiets voldoende.

Heel goed geholpen..Marco is een topper kwam de auto ophalen hij zag er weer als nieuw uit.

Prima bedrijf … professioneel en aardig
Vakwerk

Werd er snel geholpen en het werk is keurig gedaan niets op aan te merken kreeg de auto zelfs gewassen terug
Top

Vriendelijk, attent, punctueel en vakkundig

In eerste instantie werd mijn afspraak verzet met 3 weken i.v.m. de vele zieken op de vestiging. De indicatie die in eerste instantie werd gegeven was dat mijn auto in 3 dagen klaar zou zijn, Bij... In eerste instantie werd mijn afspraak verzet met 3 weken i.v.m. de vele zieken op de vestiging. De indicatie die in eerste instantie werd gegeven was dat mijn auto in 3 dagen klaar zou zijn, Bij het afleveren werd dit verlengt tot mogelijk mogelijk ook na het weekeinde, maar uiteindelijk was de auto binnen 2 dagen klaar. De huur auto was een nette auto, alleen van binnen erg stoffig. Nu is dat geen probleem, maar het zijn de details die het cijfer een 10 had kunnen maken.

De service is prima en vakkundig

ASN handelt professioneel naar haar klanten. In goed overleg is er gekeken naar wat nodig is om aan onderdelen te bestellen om de schade te verhelpen.
De verzekeraar was wat later in het...
De verzekeraar was wat later in het toesturen van formulieren. Maar na wat telefoontjes van ASN was dit gauw geregeld. Er werd netjes een leenauto ter beschikking gesteld.
Mijn auto kreeg ik weer schoon gezogen opgeleverd na schade herstel. Bedankt voor de service.