Vriendelijk, goede service, meedenken, klantgericht

Een perfecte dienstverlening bij mijn schademelding zelfs inclusief wassen en stofzuigen. TOP werk geleverd

Heel goed .
Je wordt er fijn geholpen en thuis gebracht en weer opgehaald als de auto klaar is

Komen afspraken goed na en zijn zeer behulpzaam en repareren de schade uitstekend

Prettige en vlotte ontvangst bij de receptie. Vervolgens een vlotte afhandeling van het registratieproces. De ontzorging is hier goed doorgevoerd. Je voelt je op je gemak.
De schade aan de...
De schade aan de auto is uitermate goed en mooi verholpen.
Het afhalen van de auto verliep zeer vlot en correct.

Ontvangst, uitleg en inzicht cq communicatie / schade bedrag ontbreken. Meelopen met klant naar auto, samen auto van klant even bekijken niet gebeurd. Wachttijd echt veel te lang. Het was koud... Ontvangst, uitleg en inzicht cq communicatie / schade bedrag ontbreken. Meelopen met klant naar auto, samen auto van klant even bekijken niet gebeurd. Wachttijd echt veel te lang. Het was koud brengen vd auto, en koud weer ophalen. Niets meer en niets minder. Van enige klantvriendelijkheid en begeleiden geen enkele sprake. Jammer en gemiste kans.

Prima reparatie. Alleen de communicatie kan beter: terugbellen na aanvraag gebeurde niet waardoor ik er zelf na een WEEK achter aan moest. Ook had het fijn geweest als men vooraf een inschatting van... Prima reparatie. Alleen de communicatie kan beter: terugbellen na aanvraag gebeurde niet waardoor ik er zelf na een WEEK achter aan moest. Ook had het fijn geweest als men vooraf een inschatting van reparatie tijd zou geven; nu was t per dag afwachten tot de auto klaar was

Vriendelijk en snel geholpen.
mijn schade is vakkundig hersteld niets aan op te merken .
na een week kreeg ik mijn auto gewassen en hersteld weer mee nadat ik de leen auto
vol...
Vriendelijk en snel geholpen.
mijn schade is vakkundig hersteld niets aan op te merken .
vol getankt terug gebracht heeft.

Reparatie is prima verlopen, netjes geholpen, iedereen vriendelijk, dus helemaal prima. Echter het vervangend vervoer was abominabel (Toyota Yaris hybrid met een zeer slechte carkit/lastig te... Reparatie is prima verlopen, netjes geholpen, iedereen vriendelijk, dus helemaal prima. Echter het vervangend vervoer was abominabel (Toyota Yaris hybrid met een zeer slechte carkit/lastig te bedienen navigatie) en niet vergelijkbaar met wat ik rijd (volledig aangeklede Mercedes A-klasse). Wel een taart voor asn, maar geen Kees…